Consultant Vanzari / Brand Ambassador Obsentum AFI BUCURESTI

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pasionat de conceptul luxury sau de parfumerie.
Personalitate deschisa si prietenoasa
Capacitate foarte buna de relationare
Atentie pentru detalii
Spirit de echipa

Descrierea jobului

Consilierea clientilor in vanzarea de produse exclusiviste de la cele mai sonore branduri (JoMalone, Kilian, Ajmal, Amouage, Xerjoff, Montale etc.);
Atentie sporita nevoilor si solicitarilor clientilor;
Cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare;
Promovarea imaginii si specificul de activitate al firmei.

Născut din pasiunea pentru lux și eleganță si elitism, Obsentum este cel mai revolutionar concept de parfumerie de nișă din Romania si deschizator de drumuri pentru piata de luxury, prezent atat in travel retail cat si in piata locala.

Este o lume ultrasenzorială, acolo unde iubitorii de esențe rare pot descoperi note olfactive excepționale si cele mai bune servicii de vanzare.

Descrierea companiei

Millenium Pro Design reprezinta compania care opereaza activitati duty free pe aeroportul din Ototpeni, lider in Romania in domeniul Travel Retail. Este locul unde te opresti, respiri adanc si te bucuri de liberatate prin momente de rasfat pretioase. Brand-ul nostru: BESTVALUE - Duty Free Experience este un brand inspirat de frumusetea calatoriei, locul in care adevarata calatorie incepe. Misiunea noastra este de a oferi clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate, folosind tehnologii inovatoare si un mediu orientat catre client, pe baza carora acesta sa poata lua cele mai bune decizii de cumparare.

Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 17 dec. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.