Publicat 18 Feb 2019 | Reactualizat 18 Mar 2019 | Expiră 21 Mar 2019

Consultant vanzari autoturisme FORD

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- Atitudine pozitiva, constructiva, spirit de echipa;
- Bune abilitati de ascultare si comunicare interpersonale;
- Studii superioare;
- Cunostinte de MS Word, Excel, Outlook si Internet Explorer;
- Permis de conducere categoria B;

Descrierea jobului

Vei crea o experienta de cumparare exceptionala clientilor FORD si iti vei putea pune amprenta personala in intelegerea nevoilor, consilierea si comunicarea cu clientii, depasindu-le asteptarile si facandu-i sa isi doreasca sa revina si ei si prietenii lor.
Vei prospecta si dezvolta baza de clienti prin contacte si intalniri, prin vanzari active in conformitate cu nevoile clientilor si cu strategia FORD.
Vei primi salariu fix si comisioane din vanzari foarte motivante intr-un mediu de lucru profesionist cu posibilitate de dezvoltare profesionala intr-o echipa tanara si dinamica.
Vei primi training-uri profesioniste in tehnicile de vanzare, negociere, produse Ford, experiente profesioniste in conducerea autovehiculelor Ford.
Iar ca sa descoperi experienta FORD te asteptam in oricare din showroomurile FordPLUSAUTO: sa vezi cele mai noi tehnologii pe masinile FORD si sa intrii in contact cu cei mai buni consultanti auto, viitori colegi ai tai.

Descrierea companiei

Plusauto este dealer autorizat Ford si Opel avand 4 complexe integrate, showroom-service-piese deschimb auto, in Craiova, Slatina, DT Severin. Totodata Plusauto face parte din grupul de firme ARHI DESIGN, PLUSHOTEL, PLUSAQUA, PLUSASIG.
Datorita serviciilor extraordinare, a experientei echipei de vanzari si service, a produselor performante marca Ford s-a impus pe piata auto din intreaga Oltenie.
Mediul de lucru este perfect pentru a oferii posibilitati de afirmare profesionala si personala, intr-un domeniu care creste si intr-o companie de mare prestigiu.
Experienta celor 27 de ani ne recomanda si ne obliga in acelasi timp sa oferim excelenta in domeniul auto.

Vino si intra in marea familie Ford Plusauto!

Cererile de angajare sunt asteptate pe adresa adrian.marasescu@plusauto.ro.

Expirat
Consultant vanzari autoturisme FORD  -  PLUSAUTO SRL Dealer Ford