Publicat 07 Oct 2019 | Reactualizat 04 Nov 2019 | Expiră 07 Nov 2019

Consultant vanzari agronomie-horticultura

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

cunostinte in domeniul horticol, agricol, experienta in domeniu, diploma de specialitate (inginer horicol sau agricol,-de preferinta), cunostinte operare PC, folosirea internetului, cunoasterea limbii engleze si maghiare(optional), spirit organizatoric, atentie la detalii, capacinate de comunicare si relationare, dispozitie de a lucra ore suplimentare, dorinta de specializare si invatare continua, interes fata de domeniul horticol,

Descrierea jobului

Vanzator in magazin de specialitate: produse agricole, horticole, irigatii, plante, seminte si bunuri conexe. Intretinerea relatiei cu clientii si furnizorii (comenzi, livrari), organizarea spatiului in care se desfasoara activitatea (aranjare marfa, intretinerea spatiului etc). Acordare consultanta de specialitate clientilor.

Descrierea companiei

Compania isi desfasoara activitatea in domeniul comertului cu produse agricole, horticole si conexe din anul 2005. Sediul social si punctul de lucru este situat in loc. Sinmartin.
Pentru relatii, tel.: 0741646098

Expirat
Consultant vanzari agronomie-horticultura  -  Danvert

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close