de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Nov 2019 | Expiră 09 Dec 2019

Consultant tehnic

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

PENCRAFT caută Consultant tehnic pentru biroul de proiectare din Iasi. Dacă eşti o persoană entuziasta, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei PENCRAFT! La PENCRAFT vei fi implicat în proiecte si misiuni de proiectare de anvergura si vei avea ocazia sa inveti si sa te perfectionezi continuu alaturi de cei mai buni experti în domeniu.

Cerinte:

 • Studii superioare in domeniul tehnic, specializarea: constructii civile/instalatii/CFDP;
 • Experienta de minim 2 ani intr-o pozitie similara;
 • Cunostinte de limba engleza la nivel avansat;
 • Cunostinte de desen tehnic in programe de proiectare de tip CAD;
 • Experienta de lucru cu programe de calcul pentru devize;
 • Cunostinte avansate de operare PC (Word, Excel, Power Point, etc.);
 • Permis de conducere categoria B – cerinta obligatorie;
 • Bune abilitati de comunicare si relationare; capacitatea de a lucra in echipa;
 • Excelente abilităţi de analiză şi sinteză a datelor şi informaţiiilor;
 • Capacitate de a identifica soluţii şi de a lua decizii;
 • Abilitatea de a gestiona multiple proiecte/activitati simultan;
 • Orientare spre calitate şi atentie la detalii;
 • Experienta de lucru cu termene limita si rezistenta la stres.

Descrierea jobului

PENCRAFT caută Consultant tehnic pentru biroul de consultanta din Iasi.

Unul dintre principalele noastre obiective se referă la dezvoltarea unei echipe profesioniste, perfect armonizata cu misiunea, obiectivele si strategia firmei, prin sprijinirea initiativelor, promovarea entuziasmului, dezvoltarea talentelor si recompensarea rezultatelor.

Dezvoltarea departamentului de proiectare din cadrul PENCRAFT este o directie prioritara a companiei si reprezinta o oportunitate reala de evolutie in cariera profesionala. Daca esti o persoana entuziasta, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei de consultanti PENCRAFT!

Descrierea companiei

PENCRAFT este o firmă privată cu capital românesc, lider pe piata de proiectare si consultanta din regiunea Nord Est raportat la cifra de afaceri, numar de proiecte realizate si dimensiunea echipei de specialisti, specializată în oferirea de servicii de proiectare si consultanţă strategică şi consultanţă în management de top, cu un real impact asupra dezvoltării comunităţii şi a mediului de afaceri. Prezenţa noastră de 13 ani pe piaţa de proiectare si consultanţă în managementul proiectelor din România s-a concretizat în elaborarea şi implementarea cu succes a numeroase proiecte de anvergură, finanţate din fonduri europene nerambursabile, în valoare totală de peste 350 milioane de euro.

Unul dintre principalele noastre obiective se referă la dezvoltarea și construirea unei echipe de oameni talentati si pasionati de proiectare si consultanta, perfect armonizata cu misiunea, obiectivele si strategia firmei, prin sprijinirea inițiativelor, promovarea entuziasmului, dezvoltarea talentelor si recompensarea rezultatelor.
Daca esti o persoana entuziasta, organizată, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre!

Expirat
Consultant tehnic  -  SC PENCRAFT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close