Publicat 07 Iul 2006 | Reactualizat 02 Aug 2006 | Expiră 07 Aug 2006

Consultant Oriflame

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana sociabila, comunicativa si serioasa

Descrierea jobului

Calitatea de Consultant Oriflame înseamna posibilitati de câstiguri nelimitate, o cariera interesanta dezvoltare personala si sentimentul apartenentei la o comunitate mondiala prietenoasa.
Compania Oriflame este caracterizata de un spirit întreprinzator, conducere descentralizata si o atmosfera tinereasca si plina de entuziasm

Descrierea companiei

Companie internationala Suedeza, infiintata in 1967,in Romania ocupa locul I din 1995.Oriflame este o companie care vinde produse cosmetice pentru o îngrijire naturala a pielii prin intermediul unei forte de vânzari independenta, în afara circuitului traditional al magazinelor de desfacere cu amanuntul.
Vânzarile directe permit clientilor sa beneficieze de sfaturile si entuziasmul unor oameni pe care îi cunosc si în care au încredere. Cumpararea directa este sigura si la îndemâna
Compania Oriflame este una dintre companiile cele mai dinamice din lume, ce dispune de una dintre cele mai largi game de produse pe baza de ingrediente naturale.

http://my.oriflame.ro/adina

Expirat
Consultant Oriflame  -  Oriflame

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close