CONSULTANT IMOBILIAR

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 6000 - 35000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Suntem FOXFORT, cu o experiență în imobiliare de peste 9 ani și te vrem în echipa noastră. Ce vrem de la tine? Vrem să crești odată cu noi, să ne putem baza pe tine și să ne bucurăm împreună de fiecare reușită. Trebuie să știi de la început că este vorba despre multă ambiție, curaj, rapiditate, curiozitate și lista poate continua pentru că toate acestea definesc un consultant FOXFORT adevărat.
Te-ai regăsit printre aceste calități? Atunci este momentul să ne contactezi! - https://foxfort.ro/

Descrierea jobului

Viitorul nostru coleg:
- va face parte dintr-o agenție cu personal foarte bine pregătit să facă față oricărei situații întâlnite;
- identifică nevoile clienților, oferă consultanță clienților noi și existenti în luarea celei mai bune decizii și îi asistă pe întreg procesul de tranzacționare;
- impune respect și își dorește să câștige mulți bani (mult peste media națională);
- setează și atinge obiective individuale si contribuie la atingerea obiectivelor echipei;
- are permis de conducere categoria B și mașină personală pentru că imobiliarele nu se fac nici cu bicicleta, nici cu trotineta electrică și nici pe jos sau cu taxiul.

Ce obții alături de FOXFORT

- În funcție de cum ai interiorizat cele mai sus menționate, GARANTĂM că veniturile încep de la 6000 lei/lună (dacă doar respecți procedurile de lucru și nu faci nimic în plus) și crește direct proporțional cu implicarea și capacitatea ta de a te prezenta și a identifica nevoia clienților;
- Oferim contextul să te dezvolți atât personal, cât și profesional, să crești și să performezi;
- Îți punem la dispoziție training specializat documentat și suport permanent dedicat pe nevoia ta, în funcție de pragul la care te afli;
- Comisioanele sunt motivante și se plătesc fără întârziere, nu doar se promit;
- Îți punem la dispoziție infrastructură de lucru superperformantă și optimizată pentru ca tu să lucrezi în cele mai bune condiții, să câștigi timp valoros și să-și construiești cea mai tare experiență a vieții tale.

Te așteptăm la FOXFORT, dar nu oricum, ci cu dorința să evoluezi constant.

Descrierea companiei

FOXFORT Imobiliare - companie imobiliară din Timișoara fondată de experți în materie juridică, marketing și vânzări în imobiliare, a cărei viziune este oferirea perspectivei complete de colaborare și, probabil, celui mai bun suport pentru actuala și viitoarea generație de consultanți imobiliari.

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 12 iun. 2022 Expiră 12 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.