Publicat 20 Feb 2017 | Reactualizat 23 Mar 2017 | Expiră 24 Mar 2017

Consultant de recrutare/ resurse umane

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Persoane cu foarte mare incredere in sine, cu rezistenta la stres, cu un foarte bun simt al negocierii.
- Persoane foarte organizate care stiu sa isi gestioneze timpul si sa isi fixeze prioritatile.
- Abilitati de comunicare cu candidatii, capacitatea de a rezolva problemele profesiolale ale acestora si o buna organizare.

Descrierea jobului

- Recrutarea de personal pentru angajare in strainatate, in diverse activitati si in diverse tari;
- Sustinerea interviurilor de selectie;
- Inscrierea candidatiilor;
- Semnarea contractelor de mediere cu candidatii care se inscriu;
- Gestionarea bazei de date;
- Incasarea tarifului de mediere;

Beneficii Oferite
- Se ofera instruire la locul de munca;
- Se ofera un plan de cariera;

Descrierea companiei

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 16 ani in domeniul resurselor umane.
Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.
Compania se poate lauda in prezent cu mii de candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, dar si cu peste o mie de parteneriate incheiate in decursul activitatii cu angajatori si agentii de recrutare din strainatate.
Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita concurentei mari care exista intre candidati, precum Anglia, Germania, Franta, Italia, Grecia, Cipru s.a.m.d.
Banca de Joburi este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, aflandu-se sub incidenta legii privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Compania Banca de Joburi a reusit sa creeze, sa mentina si sa consolideze o serie de standarde de calitate. Zi de zi compania noastra cauta cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, atat candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care ofera locuri de munca vacante.
Cateva din standardele noastre de calitate sunt urmatoarele: - Furnizarea gratuita a serviciilor de consiliere si orientare in cariera tuturor candidatilor - Medierea locurilor de munca fara aplicarea unor tarife de mediere sau a altor comisioane - Oferirea la un nivel deosebit de calitate a serviciilor de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc) - Gradul ridicat de exigenta in intocmirea CV-urilor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca si in intocmirea dosarului de selectie - Timpul relativ scurt de mediere a contractelor de munca - Oferirea tuturor clientilor a unui suport telefonic de urgenta 24/ 24 h - Asistarea permanenta a fiecarui candidat de catre consultantul sau personal - Suport post-vanzare oferit tuturor candidatilor aflati la un loc de munca in strainatate. Toti candidatii au acces la un numar de telefon de urgenta disponibil non-stop
Ce ne recomanda in fata candidatilor: - trecutul nostru: o experienta de peste 16 ani in recrutarea si plasarea candidatilor in majoritatea tarilor si domeniilor de activitate - prezentul: o activitate bazata pe calitate, profesionalism si eficienta - viitorul: o viziune si un scop nobil pus in slujba candidatiilor
Ce doresc candidatii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate? 1. Sa apeleze la firme de incredere, care sa isi respecta clientii si care sa ii reprezinte in fata angajatorilor 2. Sa gaseasca servicii profesionale la un pret corect 3. Sa gaseasca recrutori cu experienta care stiu sa le puna in aplicare planurile de dezvoltare a carierei
Pentru toate intrebarile tale, noi avem raspunsul! Impreuna construim cariera ta!

Expirat
Consultant de recrutare/ resurse umane  -  Banca de Joburi