Publicat 24 Aug 2015 | Reactualizat 21 Sep 2015 | Expiră 25 Sep 2015

Consultant Asigurari de Viata

1 post
Expirat
NN este o companie de asigurări și managementul investițiilor, activă în peste 18 țări, cu o puternică prezență în Europa și în Japonia.


Grupul NN, din România, include activitățile ING Asigurări de Viață și ING Pensii, companii lider pe piețele de profil, și ING Investment Management, numărul patru în topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din România.


Pentru noi, NN reprezintă un capitol nou și interesant în viața companiei, cu noi oportunități de dezvoltare. Promisiunea noastră este că vom continua să fim alături de clienții, angajatii si colaboratorii noștri, un partener apropiat și de încredere. Valorile noastre de bază sunt: ne pasă, suntem transparenți, ne dedicăm.

Valorile noastre sunt expresia lucrurilor noastre dragi, a ceea ce credem și a obiectivelor noastre. Ne unesc și ne inspiră. Și ne determină comportamentul zi de zi.
NN Romania in cifre:

2,2 milioane clienți unici de asigurări de viață, pensii obligatorii și pensii facultative Cote de piață septembrie 2014:

• Asigurări de Viață - 38%

• Pensii obligatorii (Pilonul 2) - 38% în funcție de active

• Pensii facultative (Pilonul 3) - 48,5 în funcție de active


  Consultant Asigurari de Viata
Expirat
Consultant Asigurari de Viata  -  NN Asigurari de Viata

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close