Consilier vanzari - PENTI Vitan Mall (Bucuresti Mall)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal

- Abilitati excelente dе comunicare si o atitudine orientata spre client;
- Atitudine pozitiva, dorinta dе a invata lucruri noi, insistent, proactiv;
- Abilitatea dе a face mai multe activitati in acelasi timp.
- Disponibilitate dе relocare magazin pentru anumite perioade dе timp.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

- Asigurа vаnzarеа sеrviciilor ofеritе dе cаtre companiе;
- Cunoаstе si ofera informatii dеsprе carаctеristicilе pаchеtеlor dе sеrvicii ofеrite;
- Identificа nеvoilе clientilor si ofеra consultanta;
- Raspundе clientilor intr-o mаniеrа promptа si politicoasa.

​Bonusuri si beneficii:

-Bonusuri lunare in functie de rezultatele individuale;
-Zile de weekend lucrate platite;
-Tichete de masa;
-Training pe produse, tehnici vanzare si abilitati de comunicare si lucru in echipa.

Descrierea companiei

Povestea Penti a inceput in anul 1950 la Istanbul ca doua companii separate, unite in anul 1970 sub o singura marca - Öğretmen Çorap. Dezvoltarea fost urmata de lansarea unitatii de productie in Bayrampasa, Istanbul, iar in anul 1984 compania si-a schimbat numele din Öğretmen Çorap in Penti. In decursul anilor, am acumulat experienta si am continuat cresterea in activitati de productie si vanzare cu amanuntul, extinzandu-ne oferta de imbracaminte pentru picioare ce se adreseaza femeilor si fetelor, cu sosete pentru barbati, imbracaminte de casa si imbracaminte activa, intima si de plaja. In prezent, suntem liderul marcii de hoisery din Turcia cu o cota de piata de peste 40%.

Ne mandrim cu o productie anuala de 80 de milioane de perechi – productie complet integrata incepand cu fire si sfarsind la magazinul cu amanuntul. In prezent, detinem magazine in cele mai prestigioase centre comerciale si strazi - 300 de magazine in Turcia, !06 de magazine in 29 de tari si exporturi in 43 de tari. Numarul magazinelor Penti este in continua crestere si completat de birouri de vanzari situate in Regatul Unit, Romania, Ucraina si Spania.

In fiecare saptamana, ne innoim produsele Penti si oferim persoanelor din numeroase nationalitati, produse de o calitate superioara si in conformitate cu asteptarile consumatorilor. Obiectivul Penti este sa ne consolidam pozitia de lider pe piaia articolelor de imbracaminte si sa obtinem aceeasi conducere in domeniul vanzarilor cu amanuntul si al vanzarilor de plaja. Suntem al doilea mare producator din Europa si furnizorul mai multor marci cunoscute din lume, fapt pentru care depunem toate eforturile sa ne pastram pozitiile fruntase si sa oferim clientilor produsele dorite la o calitate excelenta. Ne straduim permanent sa fim o sursa de incredere, admiratie si fericire pentru clientii nostri, imbunatatim viata femeilor cu produsele si serviciile Penti si le ajutam sa treaca prin experiente care le fac sa se simte cele mai speciale.

Daca iti doresti o cariera de succes in cadrul unui brand de incredere, esti inovator, social si dinamic, te ateptam sa faci parte din echipa Penti.

Publicat 21 iun. 2021 Expiră 21 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos