Consilier Vanzari / Optometrist - OQO

Star Optic S.R.L. - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam colegi pentru noul showroom din Bucuresti.
Te poti considera un candidat forte daca ai mai lucrat in poziti similare, esti un bun comunicator/-are, esti atent/-a la detalii, inveti rapid si esti energetic/-a si socibila atat cu ceilalti colegi cat si cu clientii nostri.

Descrierea jobului


Daca vei lucra cu noi, munca ta va consta in oferirea de consultatii optometrice si oferirea de consultanta in alegerea produsului optic potrivit nevoilor clientului. De asemenea, vei participa la training-uri si seminare tehnice oferite de partenerii nostri pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de rame, lentile si aparatura.

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, un pachet salarial adaptat nevoilor tale si un program de lucru ce mentine echilibrul intre job si viata personala.

Descrierea companiei

OQO este un brand Star Optic, o companie cu 14 ani de experienta pe piata de optica si oftalmologie. Noul nostru brand a luat nastere din dorinta de a oferi cat mai multor persoane posibilitatea unor servicii de calitate, mai intai in online, prin platforma de E-Commerce oqo.ro iar acum si prin primul nostru showroom fizic din Bucuresti, de pe Calea Victoriei.
Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.