Publicat 31 Mar 2019 | Expiră 03 Apr 2019

Consilier vanzari magazin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica intr-o firma serioasa in continua dezvoltare, daca cauti un loc de munca stabil, conditii foarte bune de munca si daca vrei ca eforturile tale sa fie recunoscute si recompensate pe masura, te asteptam alaturi de noi. Ce dorim? Dorim o persoana care:
- sa aibe un bun simt tehnic, cunostiinte comerciale, este un bun negociator, ambitios si perseverent.
- sa aibe cunostiinte de operare PC.
- sa aibe minim studii medii (studiile tehnice constituie un avantaj)
- sa fie serioasa, organizata, meticuloasa.
- sa aibe experienta in vanzari (produse tehnice constituie un avantaj)
Cunostiinte de limba engleza si/sau germana constituie un avantaj (nefiind insa obligatorii).

Descrierea jobului

Ce trebuie sa faca noul nostru coleg?
- Consiliaza clientii din magazin asupra produselor din oferta, le recomanda produsul optim tehnico-economic, duce la bun sfarsit operatia de vanzare (inclusiv incasarea contravalorii produselor si emiterea documentelor insotitoare).
- Consiliaza clientii referitor la procedura de reparare a produselor in service, primeste si preda clientilor produsele pentru a fi reparate, intocmeste documentele aferente.
- Se perfectioneaza continuu.
- Participa la toate activitatile legate de magazin (receptia si verificarea produselor primite in magazin, aranjarea acestora pe rafturi, emiterea de comenzi interne, mentinerea ordinii, curateniei si aspectului magazinului, inventariere periodica, etc.)
Beneficiile financiare sunt direct proportionale cu interesul depus si cu rezultatele obtinute.
Salariu este motivant, se acorda tichete de masa, prime si bonusuri pentru realizari.

Descrierea companiei

Cine suntem?:
TECHNO PRO este de 20 ani unul din liderii nationali in importul, distributia si vanzarea de scule, utilaje si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Gama include scule electrice, generatoare de curent, utilaje de mica mecanizare, compresoare de aer, aparate de sudura, pompe si motopompe, echipamente de ridicat, scule prelucrare lemn, metal, placi ceramice, echipamente pentru curatenie, echipamente intretinere spatii verzi, etc.
Reprezentanta BOSCH, MAKITA, HONDA, KARCHER, STIHL, DEWALT, etc.
Puncte de lucru in Brasov, Cluj Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Medias; o echipa de peste 70 de persoane - suntem o firma in continua dezvoltare.

Expirat
Consilier vanzari magazin  -  TECHNO PRO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close