Consilier Vanzare Turzii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

#CarieraTa începe cu a face ceea ce iubești:

🗸 Ți-ar plăcea să ai grijă ca toți clienții să aibă parte de cea mai plăcută experiență în magazinul nostru?

🗸 Ai spune despre tine că ești omul potrivit să te ocupi cu atenție de manipularea, depozitarea și aranjarea lucrurilor pe rafturi?

🗸 În plus, ești o persoană care pune mare preț pe ordine și curățenie?

Dacă te regăsești, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Căutăm un coleg fain ca tine care să întregească super echipa noastră. Vei descoperi că, alături de noi, a deveni un excelent consilier de vânzări este un proces plăcut și plin de satisfacții.

Te vei simți în mijlocul unei familii unite, în care respectul, cinstea, generozitatea, simplitatea, performanța, exemplaritate și coerența sunt mereu prezente.

Cum ești:

 • Curios – mai ales în legătură cu oamenii, dar și cu produsele, cu noile tehnologii și metode de vanzare;
 • Bun comunicator – te faci ușor înțeles de oameni întrucât știi să fii clar în exprimare, concis și amabil;
 • Sociabil – cu un zâmbet mereu prietenos și o atitudine binevoitoare față de clienți și colegi;
 • Responsabil - îndeplinești cu grijă toate activitățile care se află în sarcina ta.

Ce vei face:

 • Clientul este musafirul tău preferat, așa că ești aproape de el cu bunăvoință și îndemânare ori de câte ori are nevoie de un sfat, de o soluție sau de o mână de ajutor;
 • Magazinul este a doua ta casă, deci cunoști ordinea lucrurilor pe rafturi cel puțin la fel de bine cum o știi pe cea din debaraua ta;
 • Nu doar că o cunoști, dar chiar îți place să notezi într-un inventar ce lucruri ai, câte și valoarea lor;
 • Tratezi cu multă atenție produsele înainte și după ce le găsești locul potrivit pe raft, la fel cum ai face cu cheile de la casa ta;
 • Ești un exemplu atunci când vine vorba de ordine și curățenie.

Ce vei găsi la noi:

 • Un colectiv ca o familie: primitor și cu suflet mare, care te acceptă așa cum ești și te ajută să te dezvolți;
 • Un spațiu de relaxare, amenajat ca un ”colțișor de acasă”, unde să îți odihnești corpul și mintea atunci când simți nevoia;
 • Un mediu în care poți face ceea ce te reprezintă, iar noi te susținem necondiționat ca să devii mai bun și să te bucuri de fiecare succes;
 • Un loc în care ideile tale contează întotdeauna.

Care este următorul pas:

Aplică pentru acest post și hai să ne cunoaștem. Dacă îți face cu ochiul ceea ce îți oferim, îți place să interacționezi cu oamenii și, în plus, ai vrea să ai în grija produsele din magazinul Leroy Merlin, #CarieraTa este pe punctul să devină ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna – un succes!

Descrierea companiei

Membră a Grupului Francez Adeo, compania Leroy Merlin este numărul 1 în Europa pe piața de bricolaj și numărul 3 mondial. O realizare la care am adăugat câte o cărămidă în fiecare an, timp de aproape 100 de ani. Ne-am construit o casă sigură și confortabilă pentru că nu credem în lucruri făcute cu jumătate de măsură.

Cele 19 magazine din 14 orașe din țară sunt stâlpii noștri de rezistență și dovada ambiției de a fi cei mai buni. Povestea a început cu ridicarea unei temelii solide – echipa noastră. Adică cei peste 2700 de oameni grozavi care formează familia Leroy Merlin. Împreună, suntem creatori de experiențe, strategii și povești. Ne dorim să contribuim în fiecare zi la îmbunătățirea lumii în care trăim. Și nu e lucru mic că am reușit până acum să facem ziua mai bună la sute de milioane de oameni.

Vino să continui povestea alături de noi!

Descrierea jobului

See section above

Descrierea companiei

Membră a Grupului Francez Adeo, compania Leroy Merlin este numărul 1 în Europa pe piața de bricolaj și numărul 3 mondial. Cele 19 magazine din 14 orașe din țară sunt stâlpii noștri de rezistență și dovada ambiției de a fi cei mai buni. Adică cei aproape 3000 de oameni grozavi care formează familia Leroy Merlin. Împreună, suntem creatori de experiențe, strategii și povești. Ne dorim să contribuim în fiecare zi la îmbunătățirea lumii în care trăim.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.