Consilier Servicii Client

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 2500 - 4500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- persoana activa si dornica sa invete procedurile societatii;

- fire orientata spre rezultate si spre autodezvoltare;

- abilitati de comunicare;

- capacitate buna de concentrare si negociere;

- capacitate de analiza si sinteza;

- persuasiune;

- experienta in materie de recuperare creante, reposesii bunuri / vanzari, reprezinta un avantaj;

- experienta in call center de minimum 3 luni, reprezinta un avantaj;

- tanar absolvent de studii superioare juridice sau in curs, reprezinta un avantaj;

Descrierea jobului

- identificarea si contactarea telefonica a potentialilor clienti precum si a clientilor din portofoliul Companiei Recont Business Solution, pentru vanzarea activa a serviciilor de natura juridica/ recuperari creante/reposesii bunuri ;

- stabilirea sedintelor cu potentialii clienti;

- redactarea documentelor in conformitate cu procedura interna a societatii;

- job-ul NU este remote. Se solicita prezenta fizica la sediul central din Bucuresti;

- programul de lucru este 9:00 - 17:00;

- vanzarea activa exclusiv persoane juridice;

- gestionarea portofoliului de clienti.

Descrierea companiei

RECONT BUSINESS SOLUTION SRL este o firma cu capital privat romanesc care se ocupa cu servicii de colectare si recuperare a creantelor, monitorizare parteneri, bonitate parteneri pentru persone juridice si fizice care isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei. Nivelul ridicat de profesionalism, flexibilitatea si pregatirea continua a specialistilor nostri in recuperari / colectari de creante, fermitatea si capacitatea de adaptare ofera partenerului sprijinul permanent in vederea fluidizarii fluxului de lichiditati. Societatea noastra este constituita din profesionisti din domeniul juridic, cel al managementului proiectelor, al finantelor si al fiscalitatii.

Cea mai des intalnita problema in Romania o constituie neincasarea in termen a facturilor scadente si in mod cert blocajul financiar generat de neachitarea de catre debitori a obligatiilor de plata pe care le au in plan civil si/sau comercial. Un procentaj semnificativ din agentii economici nu beneficiaza de o analiza a istoricului viitorului partener si de cele mai multe ori se initiaza un parteneriat cu societati supraindatorate implicate in nenumarate aspecte de delicventa economica si juridica, care intr-un final reduce posibilitatea de a mai incasa creantele nascute ca urmare a realizarii rapoartelor comerciale cu respectivele societati.

Totodata foarte putini agenti economici au la cunostinta faptul ca exista rapoarte de monitorizare a partenerilor in care sa receptioneze rapoarte / instiintari despre orice modificare aparuta la un partener cu care detine in derulare un contract.

RECONT BUSINESS SOLUTION SRL ofera servicii de monitorizare si bonitate complete si extrem de utile prin prisma investitiilor in platforma informatica de ultima generatie, care asigura transparenta si promptitudine in furnizarea informatiilor.

Pentru sectorul de recuperari creante, societatea adopta o politica de pret bazata pe comision "de succes" perceput ca procent efectiv din suma recuperata in functie de data scadenta si suma respectiva. De asemenea, in functie de speta, se percepe la preluarea cazului, un cost reprezentand cheltuieli operationale.

Pentru sectorul de consultanta: consultanta juridica, servicii de monitorizare si bonitate parteneri, se stabilesc costuri lunare particularizate in functie de necesitatea clientului, corelata cu domeniul de activitate si cu volumul de lucru al fiecarei societati partenere.

Diferenta dintre RECONT BUSINESS SOLUTION SRL si restul societatilor de recuperari creante precum si de restul cabinetelor de avocatura consta in procedura noastra interna de lucru si in pregatirea continua a personalului.

In acest sens clientul beneficiaza de o informare completa cu privire la partenerii lui, atat a istoricului acestora cat si a monitorizarii neintrerupte realizate prin intermediul softurilor noastre, informatii interpretate de juristii nostri cu eficacitate si profesionalism. Succesul ne este asigurat nu numai de procedurile pe care le aplicam ci si de preocuparea noastra in vederea unor servicii de recuperare profesioniste, fara deterioararea relatiilor dintre creditori si debitori.

Intreprindem actiuni de recuperare in toate domeniile de activitate pe intreg teritoriul tarii.
Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.