Consilier juridic

TERASTEEL SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Ne mărim echipa!
Căutăm consilier juridic!
Profită de oportunitatea de a te alătura unei echipe energice și entuziaste!

Cerințe:
 • studii superioare juridice, experienţă profesională 1-3 ani;
 • cunoștințe temeinice de drept civil, dreptul profesioniștilor (comercial), drept societar;
 • acuratețe în redactarea documentelor;
 • capacitate superioară de concentrare şi orientare către obiective şi sarcini;
 • perseverenţă, responsabilitate şi integritate;
 • cunoștințe MS Office (Word);
 • cunoașterea limbii engleze;
 • permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Principalele responsabilități:
 • acordarea de consultaţii juridice compartimentelor din cadrul organizaţiei;
 • redactarea documentelor și actelor juridice necesare organizației;
 • asistenţă în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a notarilor publici, a executorilor judecătoreşti, a organelor administraţiei publice şi a instituţiilor, precum şi a altor persoane juridice, după caz;
 • rezolvarea de cereri cu caracter juridic și întocmirea de documentații necesare pentru desfășurarea activității organizației;
 • verificarea legalității documentelor cu caracter juridic și administrativ;
 • asigurarea informării permanente cu privire la modificările legislative apărute.


Noi îți oferim:
 • pachet salarial atractiv (inclusiv tichete de masă, bonus de performanță, prime pentru Sărbătorile Pascale, Crăciun și diferite prime cu caracter social);
 • contract individual de muncă pe durată nedeterminată;
 • asigurare transport pe ruta punctului de lucru și retur/subvenționarea transportului din alte localități;
 • asigurare medicală privată;
 • abonament gratuit la biblioteca online Bookster;
 • oportunitatea de a te dezvolta într-un mediu internațional alături de colegi specialiști care contribuie la o experiență profesională plină de provocări și posibilități de evoluție.
Prin trimiterea CV-ul dvs. ne confirmați faptul că sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Societatea TeraSteel S.A. în scopul derulării procesului de selecție a candidaților pentru posturile vacante publicate.

Apreciem munca în echipă și încurajăm totodată responsabilitatea și implicarea personală.
Trimite-ne CV-ul tău pe recrutare@terasteel.ro.
Informații suplimentare la numărul de telefon 0752 101 618.


Descrierea companiei


Împreună Construim Mai Bine!

Liderul pieței de panouri sandwich și profile zincate la rece din România și Serbia, TeraSteel este astăzi o companie puternică, stabilă, cu un cuvânt greu de spus pe piața materialelor de construcții din Europa Centrală și de Est.

Dar înainte de toate, TeraSteel este un grup de oameni ghidați de cunoștințele pe care le-au dobândit și de succesul livrării unor produse de calitate, în peste 25 de țări europene.
Puterea noastră este unitatea, iar când aceasta este dublată de implicare și expertiză, succesul vine de la sine. Împreună construim mai bine.
Mediul de lucru este unul dinamic, presărat cu entuziasmul ideilor inovative și a strategiilor curajoase. Punem accent pe dezvoltarea profesională și pe integrarea cât mai bună în cadrul echipei, prin programe de pregătire și integrare specifice, iar în timp vei evolua spre o carieră de succes.


Despre TeraSteel

TeraSteel este liderul pieței de panouri sandwich și profile laminate la rece din România și Serbia și totodată unul dintre exportatorii de top pe piața CEE (Europa Centrala și de Est). Produsele companiei sunt prezente in 25 de țări europene.
Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața materialelor de construcții, TeraSteel operează în 3 unități de producție situate în România (Sărățel și Bistrița) și Serbia (la Leskovac) - aceasta fiind prima unitate de producție cu capital integral privat românesc, inaugurată în străinătate, după 1990.
Proiectăm, producem, livrăm și asamblăm toate componentele principale si secundare ale unei clădiri metalice - anvelopa clădirii, structura de rezistență, acoperișuri si fațade din panouri sandwich, accesorii de mascare și etanșare, elemente metalice si tâmplărie PVC, porți industriale, sisteme de apă pluvială.
Construim pentru viitor și aceasta este provocarea noastră de a crea o lume mai bună, mai sigură și mai durabilă, folosind soluții inteligente pentru mediul în care trăim în fiecare zi.
De aceea, misiunea TeraSteel este de a dezvolta soluții complete, durabile, funcționale și sustenabile în industria materialelor de construcții. Credem cu tărie că dezvoltarea continuă a produselor, determinarea de a fi cei mai buni, digitalizarea proceselor de lucru și expertiza echipelor noastre de specialiști adaugă plus valoare oricărui proiect, cu scopul de a crea clădiri mai eficiente și mai durabile.

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 10 iun. 2022 Expiră 12 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.