Publicat 20 Mai 2019 | Reactualizat 17 Iun 2019 | Expiră 20 Iun 2019

Consilier Juridic - Recuperare creante

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii finalizate in domeniul juridic;
- Experienta anterioara in domeniul recuperarilor de creante;
- Experienta anterioara in interactiunea cu instantele de judecata;

Descrierea jobului

- Recuperarea creantelor societatii prin actiuni in justitie, concilieri, notificari, executari silite, inclusiv intocmirea documentatiei si urmarirea dosarelor aferente executarii hotararilor judecatoresti;
- Notifica si informeaza clientii cu privire la sumele facturate si neincasate, la echipamentele primite in custodie/chirie si nerestituite, la clauzele penale datorate, la termenele de plata si la termenele de deconectare a serviciilor, conform procedurilor si deciziilor interne.
- Intocmeste dosare (cereri cu valoare redusa, ordonante de plata, pretentii) pentru actionarea in instanta a clientilor, persoane fizice si juridice, rau platnici, si tine o evidenta clara a dosarelor in curs de finalizare si a celor predate.
- Reprezinta in instanta interesele societatii
- Intocmeste dosare pentru punerea in executare silita a titlurilor executorii obtinute impotriva clientilor rau platnici – persoane fizice si juridice, si tine o evidenta clara a dosarelor in curs de executare silita si a celor finalizate.
- Promoveaza imaginea si serviciile companiei
- Consultarea zilnica a legislatiei pentru actualizarea cunostintelor juridice in functie de actele normative aparute

Descrierea companiei

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de comunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia. In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel si telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua crestere si dezvoltare. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 5 posturi de radio: DIGI FM, Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

Expirat
Consilier Juridic - Recuperare creante  -  RCS & RDS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close