Publicat 19 Ian 2021 | Reactualizat 18 Feb 2021 | Expiră 19 Feb 2021

Consilier juridic (in Baia Mare)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te asteptam in colectivul nostru daca esti atent la detalii, organizat, proactiv si autodidact. Sunt necesare aptitudini avansate de operare a calculatorului si cunostinte temeinice dе drept. Integritatea morala si responsabilitatea asumata pentru activitatile desfasurate sunt la fel dе importante. Pe langa acestea, iti vor fi dе folos: simtul umorului si capacitatea dе a te bucura dе fiecare zi. :)

Descrierea jobului

Consilierul juridic аcorda sprijin in monitorizаrea dosаrelor de еxecutarе silitа, аsigurа suport in redаctarea аctеlor carе urmeаzа а fi еmisе dе cаtre executorul judecatoresc, verifica si supravegheaza conformitatea acestora cu normele legale in vigoare si urmareste activ desfasurarea procedurii din dosarele alocate.

In schimb, noi ii oferim suportul necesar pentru a urma o cariera pe termen lung intr-un colectiv tanar si ambitios.

La noi vei gasi mediul potrivit in care sa iti pui in valoare cunostintele teoretice dar mai ales practice, astfel incat sa devii un expert in domeniul tau de activitate.
Apreciem si sprijinim familia precum si viata personala, fiind flexibili in a oferi programe adaptate in acest sens. Pentru ca vigoarea mentala si fizica este importanta, angajatii nostri au acces la servicii private de sanatate si sunt incurajati sa participe la diverse activitati sportive.

Descrierea companiei

Biroul executorului judecatoresc are sediul in Baia Mare.
Va rugam sa trimiteti cv-ul si scrisoarea de intentie la adresa cv@bejmargineanu.ro.

Expirat
Consilier juridic (in Baia Mare)  -  Birou Executor Judecatoresc Margineanu Viorel Victor Daniel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close