Publicat 16 Ian 2018 | Reactualizat 13 Feb 2018 | Expiră 16 Feb 2018

Consilier Bancar Retail

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


-Abilitati excelente de comunicare;
-Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa;
-Capacitate organizatorica si spirit de echipa;
-Studii economice de specialitate corespunzatoare postului;
-Experienta bancara/ IFN/ Broker credite in domeniul solicitat (minim 1 an);
-Cunostinte avansate operare PC (Pachetul MC Office, in special Word si Excel);
-Cunoasterea limbii engleze- nivel mediu;
-Disponibilitate pana la 70 % din timp pentru deplasari in scopul vanzarilor.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- promoveaza prin tehnici de vanzare activa produsele retail ale bancii si desfasoara activitatile de after-sales pentru segmentul de clientela retail;
-participa activ in campaniile de vanzare a produselor retail catre clienti, cautand oportunitati de cross-sales, in scopul asigurarii atingerii target-ului stabilit;
- analizeaza nevoile clientilor retail si le propune produse si servicii care corespund nevoilor acestora;
- efectueaza operatiuni bancare pentru segmentul de clientela aferent

Descrierea companiei

Înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, cu capital privat, Banca Românească si-a lărgit treptat gama de produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.

Suntem prima banca din Romania care aduce in septembrie 1996 serviciile de transfer electronic de bani în toată lumea (Western Union).

Intrucat clientul si siguranta investitiilor lui au fost de la inceput importante pentru noi, începând cu anul 1997, am fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni de catre Lloyd’s.

Prin preluarea pachetului majoritar în 1999 de catre Fondul Româno-American de Investiţii, Banca Romaneasca a stabilit parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.

În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii 81.65% din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar, în prezent deținând 99.279% din capitalul social.

Azi suntem alaturi de clientii nostri prin 110 unităţi teritoriale şi 5 centre de afaceri si continuam sa ne dezvoltam şi sa ne îmbunătăţim permanent activitatea.

Asadar, daca vrei sa te dezvolti intr-un mediu dinamic, profesionist, unde abilitatile de comunicare si relationare sunt extrem de apreciate, asteptam candidatura ta.

Expirat
Consilier Bancar Retail  -  BANCA ROMANEASCA SA - MEMBER OF THE NATIONAL BANK OF GREECE GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close