PHOTOHOTEL SRL

check_circle Companie verificată
22

PHOTOHOTEL SRL

check_circle Companie verificată
22

Despre

PhotoHotel este cea mai mare companie europeana ce ofera servicii fotografice turistilor aflati in vacanta in Grecia, Spania sau Romania. In cadrul companiei. principalele locuri de munca sunt reprezentate de catre fotograful hotelier si consilierul foto. 

Pentru angajati, PhotoHotel este ceva diferit, o experiență aparte, pasionantă. Însă trebuie să știți că activitatea poate fi solicitantă, ca oricare alt job. Într-adevăr, meseria de fotograf depășește de multe ori acțiunea propriu-zisă de a fotografia, implicând dinamism și dedicare, prin exploatarea calităților de vânzător, entertainer și consilier.

PhotoHotel își selectează cu atenție personalul, criteriile principale fiind cunoașterea limbilor străine, disponibilitatea de relocare (PhotoHotel își desfășoară activitatea în Grecia și Spania), deschidere spre a învăța lucruri noi, receptivitatea, perseverența în specializare, aptitudinile necesare proceselor de comunicare, socializare și interacțiune. Totodată, compania acordă un interes deosebit persoanelor care se implică în mod constant în job-ul lor.

În funcție de abilitățile fiecărui cursant, activitatea se poate desfășura pe două planuri: fotograf și consilier foto. Fiecare dintre aceste poziții prevede responsabilități, obligații, drepturi și beneficii pe care orice angajat trebuie să le cunoască și să le respecte.

Puteti afla mai multe pe:

www.photohotel.com

https://www.facebook.com/PhotoHotelCompany/

Joburi

Social

Contact

Brasov, Sacele, Str. Viitorului, Nr 37, Bl. 37, Sc. C, Ap. 12, 505600, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close