Publicat 01 Iul 2020 | Reactualizat 31 Iul 2020 | Expiră 01 Aug 2020

CONDUCATOR AUTO CATEGORIA CE/ADR/ATESTAT/TAHOGRAF

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane cu experienta de minimin 1 ani in domeniul transportului de marfa de mare tonaj, cu activitate de minim 6 luni in Comunitatea Europeana, de preferinta nefumator, cunoscator de minim 1 limba straina (engleza,franceza sau germana) nivel conversational mediu.

Descrierea jobului

Transport international marfa tonaj mare 40 tone, transport marfuri ADR, program de lucru 9 saptamani UE / 3 saptamani RO, Curse in simplu si dublu echipaj, 70% curse de noapte. Este necesar o buna comunicare cu dispeceratul si respectarea intocmai a planificarii si orelor de preluare si livrare a marfurilor impuse de client.
Necesar experienta in conducere cu tonaj mare si in Comunitatea Europeana (inclusiv UK).
Transport la locul de munca din / spre RO gratuit cu microbuzul companiei / avion.
Venit (salariu + diurna) de inceput in perioada de proba, 2000-2030 eur (net) iar dupa aceasta perioada 2100 - 2150 eur (net).

Descrierea companiei

VVV Logistics Automobil este o companie de transport infiintata in 2010, care isi desfasoara activitatea cu precadere in Comunitatea Europeana. Suntem o comanie tanara dar cu experienta in domeniul transportului international de marfa. Oferim un mediu de lucru civilizat, bazat pe intelegere si respect reciproc.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

CONDUCATOR AUTO CATEGORIA CE/ADR/ATESTAT/TAHOGRAF  -  VVV LOGISTICS AUTOMOBIL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close