Publicat 25 Feb 2011 | Expiră 29 Mar 2011

Community Manager (Brasov)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dans le cadre de sa croissance, Pentalog recherche un Community Manager. Sous la direction de la Responsable Marketing, vous serez responsable d’animer et de fderer les changes entre les internautes via les rseaux sociaux, les forums, les blogs et de faire respecter les rgles de bonne conduite au sein de cette communaut.

Comptences requises:
- Excellent niveau de langues Franaise et Anglaise – obligatoire (l’Allemand reprsente un plus)
- Formation suprieure en sciences humaines (lettres, sociologie), complte par une spcialisation dans le marketing et la communication et relation publiques online
- Connaissance mtier sur les thmatiques qui fdrent la communaut
- Connaissance du language et des bonnes pratiques
- Connaissance pratique des rseaux sociaux et communautaires tels que Viadeo, Linkedin, Xing, Facebook, Twitter, la blogosphre et les forums
- Capacit mobiliser les acteurs et organiser des vnements dans le cadre de la communaut

Descrierea jobului

Dans ce role, vos principales missions seront:
- Organiser les changes au sein de la communaut
- Respecter l’objectif des changes au sein de la communaut tel qu’il a t tabli par le responsable marketing
- Dvelopper la visibilit de notre marque au sein des communauts web
- Amliorer la cohsion de la communaut
- Lancer des sujets permettant de susciter le dbatou le partage d’exprience
- Assurer la fidlisation des membres travers l’organisation d’venements online

Bnfices :

- Travailler en quipe dans un environnement dynamique et multiculturel
- Evolutions de carrire en prespective
- Paquet de rmunration comprenant le salaire, des tickets restaurant, couverture sant.

Descrierea companiei

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere. Cele 2 Business Lines sunt : Dezvoltarea si organizarea sistemelor IT si Externalizarea activitatilor R&D ale clientilor nostri.

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (BRD, LHS,ST-Ericsson, Parrot, Vodafone, Orange etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Planurile de R&D ale grupului au fost concretizate prin crearea Pentalog Labbs, primul incubator privat franco-roman, care este complet operational. Aceasta unitate de cercetare si dezvoltare a nceput sa livreze mai multe proof of concept catre clientii sai si joaca, in acelasi timp, rolul de incubator pentru proiectele de investitii ale Pentalog.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti, Brasov, Iasi, Sibiu), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orlans, Paris), Germania (Frankfurt), Vietnam (Hanoi) si Israel (Tel Aviv). Fiecare agentie are specificul ei in materie de know-how si clienti. De exemplu, 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2009 o crestere interna de 65% si o cifra de afaceri de 13.5 M€. La 1 octombrie 2010, echipa numara 600 de persoane.

In pofida conjuncturii specifice a acestui an, Pentalog si-a conservat integralitatea clientilor din 2009, in decursul anului 2010 a adaugat noi clienti in portofoliul sau si se indreapta catre 2011 cu noi proiecte in majoritatea agentiilor sale. In total grupul a creat 120 de posturi de la inceputul anului si ar mai putea crea intre 30 si 80 de locuri de munca pana la finele anului 2010.

In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.

Expirat
Community Manager (Brasov)  -  PENTALOG ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close