Publicat 11 Mar 2019 | Reactualizat 03 Apr 2019 | Expiră 03 Apr 2019

Comision 300 lei la 3 saptamani si premii, program part-time

50 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai un serviciu stabil, dar ar mai fi utili 200-400 lei/luna? Sau poate eşti studentă şi timpul nu-ţi permite să ai un job, deşi banii sunt necesari? Intra pe https://www.surveymonkey.com/r/YYHS2C9 si vei afla daca aceste gen de activitate ti se potriveste si iti va aduce beneficii.

Descrierea jobului

Ai un serviciu stabil, dar ar mai fi utili 200-400 lei/luna? Sau poate eşti studentă şi timpul nu-ţi permite să ai un job, deşi banii sunt necesari? Intra pe https://www.surveymonkey.com/r/YYHS2C9si vei afla daca aceste gen de activitate ti se potriveste si iti va aduce beneficii.

Descrierea companiei

Oriflame.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Comision 300 lei la 3 saptamani si premii, program part-time  -  Part time jobs