Colaborator Agent Vanzari, vorbitor de limba greaca

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Cautam colaborator Agent Vanzari, Call-Center vorbitor de limba greaca

Firma STIFT LUX DESIGN SRL se ocupa cu vanzarea de solutii de imprejmuire (garduri/porti) , din materiale precum fier, aluminiu, wpc, plus elemente de feronerie pentru porti.

Site-urile noastre: s-metal.ro ; stift.ro ; virtuoso.ro.

In acest moment ne dorim sa intram pe piata greceasca intrucat vedem un potential considerabil in domeniul nostru de activitate. Am realizat un studiu preliminar al pietei si avem o baza de date de peste 100 de companii care ar putea fi interesate de produsele noastre si pe care ne dorim sa le contactam.

In acest sens, pentru a incepe "cu dreptul" si pentru a crea o prima impresie profi potentialilor clienti, consideram ca ne trebuie o colaborare cu un vorbitor de limba greaca. Rolul vorbitorului va fi de a realiza un prim contact cu toate firmele din baza noastra de date si sa realizeze:
- prezentarea sumara a companiei si enumerarea produselor comercializate de firma noastra (vom oferi informatii clare)
- prezentarea avantajelor colaborarii (o sa oferim o lista clara)
- aflare unor informatii elementare despre clientul in cauza (o sa facem lista)- cel mai important
- aflarea daca exista vorbitor de limba engleza in firma lor care sa poata fi pus in legatura cu noi pentru continuarea discutiei

In paralel, vorbitorul de limba greaca va realiza un excel in care va nota detaliat tot ceea ce a discutat in fiecare interactiune.

Pe scurt, despre asta ar fi vorba. Consideram ca ar fi nevoie de o saptamana, maxim doua pentru a parcurge toti clientii.

Daca exista interes si disponibilitate colaborarea poate continua si pe termen lung si implica continuarea discutiei cu clientii, ajungand pana la sigilarea ofertei. Cu siguranta vom gasi si un factor financiar motivant in acest sens. Putem intra in detalii daca este nevoie.

Daca consideri ca ne putem ajuta reciproc, astept cv-ul tau!

Descrierea companiei

Compania Stift Lux Design, a fost infiintata in anul 1997 la Bucuresti, specializandu-se in executia de lucrari din fier forjat. Inca de la inceput, am contribuit la dezvoltarea domeniului si culturii fierului forjat in Romania, reinnoind interesul pentru lucrari de cea mai inalta calitate.

In anul 2005, Stift Lux Design a fost prima companie romaneasca care a inceput sa comercializeze elemente din fier forjat, venind in sprijinul atelierelor cu o gama larga de produse semifabricate la preturi avantajoase. Astfel, am contribuit decisiv la cresterea pietei fierului forjat in Romania, facand fierul forjat mai accesibil consumatorului final.

La momentul actual, suntem cunoscuti ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori si importatori de elemente din fier forjat din Romania si Republica Moldova. Oferta noastra insumeaza peste 3000 de articole disponibile in stoc si deservim intreaga tara printr-o retea de 14 depozite proprii.

Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara la preturi competitive. Stift Lux Design imbunatateste permanent calitatea serviciilor, dezvolta noi produse si creeaza in continuare noi tendinte in domeniul fierului forjat.

www.stift.ro

Publicat 1 aug. 2022 Expiră 31 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.