Publicat 17 Sep 2019 | Reactualizat 17 Oct 2019 | Expiră 18 Oct 2019

Coffee Shop Maintenance Technician

1 post
Expirat
Our promise:

• “Bring Fun to Life” culture and unique atmosphere
• Career in the international, dynamic company
• Intensive professional and personal development
• Commitment to people and rich reward system

Your challenges/tasks:

Ensuring regular preventive services of existing coffee equipment in AmRest units including schedule, price list, invoices, related administration and service supervision on the place as well as costs management responsibility

Ensuring coffee equipment reactive services available in all AmRest units in responsible area, including price and invoices administration and costs management responsibility

Organising processes ordering and delivery of spare parts and kits for preventive/reactive services from authorised vendors.

Responsible for spare parts warehouse management.

Installation of coffee equipment to the new store openings as well as renovations.

Keeping the equipment calibrated and installed according to Starbucks standards

Training the partners how to operate coffee equipment in new/existing stores. Our expectations:

Technical knowledge of espresso machines

High school diploma in mechanical engineering would be considered a plus

English knowledge - advanced

Learning willingness

Positive energy

Teamwork

Time management

MS Office

Driving license for a car

We kindly inform you that only selected candidates will be contacted.

Get more information related to GDPR policy by accessing official Starbucks Romania site - Privacy policy - GDPR for candidates. AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante și cafenele din Europa Centrală și de Est. Încă din 1993 am construit un portofoliu de branduri puternice pe care le operam, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King și Starbucks. AmRest deține un lanț propriu de restaurante – La Tagliatella, și este prezent ca și operator în țări ca Spania, Germania, Franța, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, SUA și China. Sediul AmRest este localizat în Wroclaw, Polonia. Povestea AmRest a început acum mai bine de 25 de ani cu un vis, vis care a dovedit, prin energia pozitiva a fondatorilor, că “Totul e posibil”! AmRest este prezent și cunoscut ca și operator a 9 branduri in 26 de tari, având un numar de peste 2000 de locatii si peste 40.00 de angajati.
Expirat
Coffee Shop Maintenance Technician  -  Starbucks Romania by AmRest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close