Cloud Engineer Craiova

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Bachelor (4-year) degree, with a technical major, such as systems engineering ,computer science or informatics
 • Basic experience with cloud platforms, AWS and/or Azure
 • Basic knowledge of network architecture
 • 0-3 years of experience, ideally with and exposure to industrial/automotive environment
 • Determination to follow issues to resolution both with and without guidance

Descrierea jobului


The Cloud Engineer is responsible for the standardization, management, and maintain Cloud Infrastructure components, user access and security.This position works with respective technology teams on aspects related to the requirements of cloud architecture and automation including requirements gathering, design, implementation, testing, documentation, and deployment of solutions.

Responsabilities
 • Administer, troubleshoot, and monitor Linux and Windows based systems;
 • Provision, configure and maintain cloud infrastructure and applications;
 • Work with security and compliance team to identify gaps and implement best practices;
 • Creation and update accurate system documentation;
 • Automation of AWS environment deployment via scripting (Infra as a code) using version-control;
 • Follow-up of technical problems with our business units, developers, external partners, and providers;

Descrierea companiei

Cu o traditie industriala de peste 140 de ani, Pirelli reprezinta unul dintre protagonistii industriei italiene, un brand global cunoscut pentru excelenta productiei si tehnologia sa de ultima generatie.

Fondata la Milano in anul 1872, societatea Pirelli este prezenta astazi in peste 160 de tari, cu 22 de unitati de productie si aproximativ 38 000 de angajati in intreaga lume, numarandu-se printre principalii producatori mondiali de anvelope si servicii asociate si singurul axat exclusiv pe piata de anvelope Pure Consumer pentru masini, motociclete si biciclete.

Ca important producator de anvelope premium, Pirelli si-a luat un angajament puternic fata de cercetare si dezvoltare, dezvoltand constant sisteme inovatoare si de inalta tehnologie pentru productia anvelopelor sale. Compania detine chiar si un centru de cercetare si dezvoltare in Italia si opt locatii pentru aplicatii in lume, cu cercetatori pasionati si dedicati, implicati in proiecte de inovare deschise, dezvoltate cu centre de cercetare din afara, universitati si producatori auto. In industria anvelopelor, Pirelli concureaza cu producatori “ Tier 1” precum Nokian, Bridgestone, Michelin, Continental si Goodyear si se remarca fata de acestia datorita pozitionarii sale exclusive pe segmentul Pure Consumer Tire, axat pe High Value. De asemenea, compania concureaza cu succes inca din 1907, in sporturile cu motor, fiind in prezent furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1, campionatului mondial de Superbike si al multor alte campionate din intreaga lume.

In Romania, Pirelli a investit din 2005 si pana in prezent peste 555 de milioane de euro, realizand 3 500 de locuri de munca in Slatina. Fabrica de anvelope de la Slatina – una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme, este echipata cu tehnologie de productie non-robotizata de ultima generatie, destinata realizarii anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este lider: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat si SUV.

Hai si tu sa faci parte din povestea Pirelli!

Publicat 12 oct. 2021 Reactualizat 9 nov. 2021 Expiră 11 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos