Publicat 03 Ian 2019 | Reactualizat 02 Feb 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Chief Financial Officer - Otopeni

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Obligatoriu studii de profil economic, experienta IFRS si ideal sa fi avut si o experienta in strainatate.
Expertiza minim 10 ani in domeniul Financiar, dintre care minim 5 intr-o pozitie de management. Experienta in controlling.
A detinut o functie de coordonare sau conducere in Departamentul financiar al unei companii de marime medie sau mare (de preferat, cel putin o experienta intr-o multinationala).
Este capabil/prefera sa realizeze singur strategia si agenda, sa managerieze proiecte concepute de el pentru indeplinirea obiectivelor. Pe scurt:
- obiectivele le stabilim impreuna;
- strategia si executia ii apartin;
- resursele necesare le identifica si le solicita de la inceput.
Experienta in implementarea si utilizarea de sisteme informatice de tipul ERP. Cunoaste, a lucrat si intelege functionarea a diverse sisteme informatice financiar-contabile.
Intelege procesele interne, interactiunile din fluxul de lucru al activitatilor financiare dintr-o companie.
Are gandire logica si coerenta, un rationament bazat pe "facts-uri", cauta si identifica argumentele care "fac sens" si este capabil sa le comunice clar si sa se faca inteles.
Vorbitor de limba engleza pentru afaceri (minim nivel mediu).

Descrierea jobului

Ia parte la stabilirea obiectivelor de business si crearea strategiei pentru atingerea lor. Isi ofera expertiza si experienta pentru identificarea punctelor cheie si a celor sensibile, inclusiv implicatiile si riscurile strategiei decise. "Deseneaza" planuri si strategii pentru expansiunea companiei impreuna cu planuri de backup pentru riscurile financiare majore, inclusiv previzionarea necesarului de finantare pe termen mediu-lung si sursele acesteia.
Propune managementului si apoi implementeaza strategia financiara si fiscala a companiei: modalitati de achizitii, imprumuturi, credite, linii de credit, leasinguri, amortizari, inregistrari contabile, cicluri de viata si schimb ale activelor, managementul cash-ului disponibil etc.
Analizeaza datele si performantele financiare ale companiei si identifica oportunitati si riscuri. Realizeaza rapoarte cu concluzii si propuneri pentru a oglindi cu acuratete managementului sanatatea financiara a companie, oportunitatile de extindere si riscurile.
Asigura integritatea inregistrarii datelor financiare, a incasarilor, a cheltuielilor, a banilor si a activelor/bunurilor companiei. Se asigura ca raportarile fiscale si inregistrarile contabile respecta legislatia in vigoare si sunt corecte.
Supervizeaza activitatea colaboratorilor externi pe partea financiara: contabilitate, audit, controlling, implementare sisteme informatice financiar-contabile etc.
Organizeaza si coordoneaza procesele, procedurile si personalul din Departamentul Financiar. Creeaza si implementeaza chei de control.
Supervizeaza operatiunile financiare ale companiilor subsidiare si ale companiilor din strainatate, realizeaza raportari consolidate.

Descrierea companiei

Klass Wagen este activa de mai bine de un deceniu in domeniul inchirierilor de autoturisme, devenind lider national de piata pe segmentul calatoriilor de tip concediu. Flota noastra de peste 2500 de autoturisme este prezenta in principalele orase cu aeroport din Romania, precum si in Budapesta si venim in intampinarea clientilor nostri prin agentii proprii.

Echipa Klass Wagen este formata din peste 150 de colegi focusati sa ofere o experienta de neuitat clientilor, iar marturie stau review-urile pozitive oferite de catre clientii nostri.

Activitatea companiei a crescut constant si suntem in cautare de noi colegi. Daca iti doresti un colectiv de munca prietenos, fara birocratie, cu sefi OK, ce rasplatesc dedicatia si le pasa de bunastarea angajatilor, ajutand oricand se poate pe plan personal si profesional, te invitam sa aplici la joburile noastre.

Expirat
Chief Financial Officer - Otopeni  -  Klass Wagen