Category Manager - Perfumery & Cosmetics

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Cunoştinţe de limba engleză si utilizare pachet MS Office - nivel avansat;
 • Capacitatea de a prelucra, analiza și interpreta date;
 • Abilitati de comunicare;
 • Cunoașterea pieței Perfumery and Cosmetics;
 • Experienta relevanta in dezvoltarea de relatii comerciale (negociere, derulare contracte comerciale);
 • Experiență anterioară pe o poziție de Category Management – minim 2 ani;

Descrierea jobului

 • Definirea sortimentului de marfa si a layout-ului în magazine, pentru categoria Perfumery and Cosmetics, în linie cu trendul/directia de dezvoltare in piață;
 • Negocierea si întocmirea planului de promoții;
 • Gestionarea relației de business cu furnizorii de marfă și managementul stocului;
 • Analiza indicatorilor specifici (vânzări, profitabilitate, etc);
 • Responsabil direct de performanța categoriei alocate.

Descrierea companiei

Millenium Pro Design reprezinta compania care opereaza activitati duty free pe aeroportul din Ototpeni, lider in Romania in domeniul Travel Retail. Este locul unde te opresti, respiri adanc si te bucuri de liberatate prin momente de rasfat pretioase. Brand-ul nostru: BESTVALUE - Duty Free Experience este un brand inspirat de frumusetea calatoriei, locul in care adevarata calatorie incepe. Misiunea noastra este de a oferi clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate, folosind tehnologii inovatoare si un mediu orientat catre client, pe baza carora acesta sa poata lua cele mai bune decizii de cumparare.

In magazinele Best Value din aeroport, ne asteaptam clientii sa experimenteze o atmosfera plina de farmec plimbandu-se printre produse rafinate si branduri renumite. Pe langa placerea de a te ajuta sa gasesti intotdeauna ce iti doresti, eforturile noastre au mers mai departe si am creat o replica fidela a eperientei din aeroport - prima platforma online de travel retail. Site-ul este menit sa rasfete, sa inspire si sa recompenseze clientii, prin urmare punem la dispozitie produse la pret de duty free, sfaturi de la consultantii nostri experimentati si ultimele noutati din beauty, fashion si lifestyle.

Portofoliul Best Value este unul magic, un intreg univers de produse deosebite ce asteapta sa fie descoperite si sa incante si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Oferim de la parfumuri, make-up si skincare pana la accesorii, bauturi si dulciuri la preturi de duty free si de care clientii se pot bucura chiar si cu livrare acasa in “the little black boxes, in doar cateva zile. Consultantii Best Value isi asteapta clientii intr-un mediu prietenos, plin de magie si mereu pregatit sa accepte noi provocari si sa isi ajute clientii sa gaseasca ceea ce isi doresc, oferindu-le o experienta de cumparaturi inedita.

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa profesionista si prietenoasa, te asteptam sa ne cunoastem si sa traiesti experienta duty free alaturi de Best Value!

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.