Publicat 12 Oct 2017 | Reactualizat 11 Nov 2017 | Expiră 12 Nov 2017

Casier

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutăm Casier in cadrul departamentului Relaţii Clienţi cu normă de lucru de 8 ore/zi.

Descrierea jobului

DESPRE LOCUL DE MUNCA
Sarcina principală a unui angajat IKEA este aceea de a maximiza vanzările şi profitabilitatea in domeniul său de responsabilitate, utilizand cunostintele IKEA despre gama de produse, condiţiile de pe piaţa locală şi nevoile clienţilor.

ATRIBUTll
Responsabilitatile tale vor include:

 • Menţinerea unui nivel ridicat de satisfacţie al clienţilor, raspunzand intr-un mod cat mai adecvat nevoilor lor.
 • Inregistrarea si efectuarea tranzacţiilor de plată in conformitate cu politica şi normele legislative in vigoare.
 • Te asiguri că plăţile se vor efectua intr-un mod sigur, eficient şi corect, utilizand cunostintele şi sistemele de lucru interne.
 • Respectarea procedurilor privind preluarea si returnarea către Casieria Principală a mijloacelor de plată provenite din vanzări (cash, tranzactii PIN) precum şi completarea documentelor utilizate in procedurile de lucru.
 • Menţinerea zonei de lucru aprovizionată si curată.


PROFIL
Cunoştinţele, abilităţile si experienţa ta includ:
 • Excelente abilităţi de comunicare şi orientare către client.
 • Experienţa de lucru minimum 1 an cu casa de marcat.
 • Atitudine pozitivă, asumarea responsabilitaţii.
 • Atenţie la detalii pentru a te asigura că standardele de calitate sunt indeplinite.
 • Adaptabilitate, rezistenţă la stres si rutina zilnică, orientare către soluţii.
 • Disponibilitatea de a lucra in schimburi si in week-end.
 • Cunoştinte de operare PC.
CRESTEM IMPREUNA
Compania IKEA Romania oferă un mediu de lucru interesant şi dinamic pe piaţa globală. Deoarece suntem lideri mondiali in amenajarea şi decorarea locuintelor, iţi oferim oportunităţi excepţionale de a creşte şi de a te dezvolta impreună cu noi!Descrierea companiei

Istoria IKEA
Primul magazin IKEA a fost înfiinţat în zona pădurilor sudice ale Suediei, transformandu-se în decursul a peste 60 de ani într-o experienţă comercială de mobilă cunoscută în mare parte din lume.
Viziunea IKEA
Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite.
Originea suedeza
Designul suedez este o altă piatră de temelie a gamei de produse IKEA, care continuă să fie creată în Suedia. Produsele de mobilier şi decoraţiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendinţelor momentului, funcţionale şi în acelaşi timp atrăgătoare, create cu grijă faţă de oameni şi sigure pentru copii. Ele reprezintă stilul de viaţă suedez, proaspăt şi sănătos, datorită culorior şi materialelor atent alese. Aceste idei sunt în strânsă legătură cu faptul că rădăcinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult şi trăiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.
Sustenabilitate - grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător
Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător, fie că este vorba de ajutorul dat copiilor săraci sau de crearea energiei regenerabile. Ne ocupăm de aceste probleme împreună cu furnizorii, colegii şi partenerii noştri, iar rezultatele acestei colaborări se văd în produsele şi soluţiile inovative oferite clienţilor şi în modul în care ne desfăşurăm activitatea. Să nu uităm că şi micile acţiuni sunt importante, contribuind astfel la atingerea unor rezultate extraordinare.

Expirat
Casier  -  S.C. IKEA Romania S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close