Casier

GI GROUP STAFFING COMPANY SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Gi Group recruteaza un Casier pentru partenerul sau, unul dintre cele mai importante lanturi de restaurante fast food din Romania.

Locatie: Park Lake (Sector 3, Bucuresti)

Candidatul ideal:
 • Experieta pe un post similar de minim 6 luni
 • Orientare si deschidere catre client;
 • Persoana organizata si atenta la detalii;
 • Disponibilitate de a lucra dupa un program flexibil.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
 • Incaseaza contravaloarea comenzilor primite si emite bon fiscal;
 • Intocmeste documentele de predare a sumelor incasate;
 • Depune zilnic sumele incasate catre Seful de sala/ Manager
 • Intocmeste si preda zilnic catre Seful de sala/ Manager registrul de casa;
 • Indosariaza documentele cu care lucreaza si raspunde de arhivarea lor;
 • Ajuta la ambalarea si impachetarea coletelor catre partenerii livratori ;
 • Se asigura ca toate tabletele livratorilor parteneri sunt in permanenta conectate la electricitate si internet, si acestea au restaurantul deschis in orele de functionare.

Pachet beneficii:
 • Salariu net de baza = 2.600 lei;
 • O masa calda pe zi si cafea;
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata, cu 3 luni de proba;
 • Bonus de performanta dupa cele 3 luni de proba;
 • Posibilitati de avansare in cadrul companiei.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0727738378 sau pe adresa de mail dumitru.bere@gigroup.com.”

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 8 Aug. 2022 Expiră 7 Sept. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.