Publicat 07 Apr 2017 | Expiră 09 Mai 2017

CABIN GIRL / STEWARDESS (CAMERISTA NAVE)

30 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane serioase , in cautarea unui loc de munca stabil cu continuitate , dornice sa inceapa o cariera in domeniul naval.

Descrierea jobului

In momentul de fata avem posturi disponibile pentru functia de cabin girl / stewardess (cameriste) in urmatoarele conditii :
-activitatea se desfasoara pe nave de tip offshore ( nave tehnice care deservesc platformele sau executa diverse lucrari ) in strainatate.
-contractele sunt pe o perioadata de 2 luni la bord cu o luna sau doua acasa , oferindu-se continuitate;
-salariul oferit este de 950 euro / luna imbarcata + salariu in tara cu minim pe economie , platit pe perioada imbarcata;
- experienta anterioara pe nave NU ESTE OBLIGATORIE ;
-cursurile de specialitate pentru imbarcare pe nave ( de tip IMO) , NU SUNT OBLIGATORII, agentia noastra va poate asista in acest sens.

Descrierea companiei

Agentia de crewing SC PETROJOBS RECRUITMENT SRL , situata in localitatea Ovidiu , Constanta , are ca obiectiv de activitate recrutarea si plasarea de personal navigant.
Principalele categorii de personal navigant pe care le recrutam pentru armatorii italieni cu care colaboram sunt : personal brevetat si nebrevetat pe partea de punte si masina , personal catering si personal tehnic.
Petru detalii puteti vizita site-ul nostru www.petrojobs.rec.ro sau sa ne contactati telefonic pe oricare din numerele de pe site!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

CABIN GIRL / STEWARDESS (CAMERISTA NAVE)  -  SC PETRO JOBS RECRUITMENT SRL