de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 30 Sep 2008 | Reactualizat 29 Oct 2008 | Expiră 31 Oct 2008

C++ Developer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

We are looking for experienced full-time C++ Developers that have:
- Solid knowledge of C++,
- Knowledge of OOP, MFC is a plus,
- Experience in developing C++ applications for Windows CE/ Windows mobile/ Pocket PC,
- Experience in embedded programming (a plus),
- Advanced English proficiency.

Descrierea jobului

Advantages
- Opportunity to work in a successful company, with a young and competitive team,
- Possibility to learn and develop new professional abilities,
- Salary and bonuses according to performances,
- Training and certications.

Descrierea companiei

Arobs ocupa locul 1 in tara si locul 5 in Europa de Est in Technology Fast 50 intocmit de Deloitte.

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 150 de profesionisti. Nucleul echipei ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
ARoBS este certificata ISO 9001:2000.

La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte provocatoare de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta sau sa dobandesti experienta, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV la job@arobs.ro. Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com.

Expirat
C++ Developer  -  AROBS Transilvania Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close