Publicat 03 Iul 2020 | Expiră 11 Iul 2020

Business Development Manager

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Motivat, creativ, cu putere de munca, organizat, orientat spre rezultate, isi atinge targetele stabilite, responsabil, stie ce inseamna sa lucrezi conform unui program stabilit, punctual, abilitati foarte buna de convingere, creare si dezvoltare strategii de piata, planificari, imbunatateste gama de produse si servicii oferite de noi, pregatit, aflat in continua dezvoltare personala, interesat de tot ceea ce este nou in tehnica in primul rand, pasionat de a dezvolta un proiect de la zero, putere de convingere, tehnici foarte bune de vanzare si prospectare a pietii, experienta dovedita in Vanzari, Marketing, Publicitate, Distributie, Comert Exterior sau Dezvoltare Afaceri etc. Familiarizat cu domeniul online si piata de online din tara si strainatare si cu utilizarea Microsoft Office, Word si lucru cu fisiere Excel sau alte baze de date, Power Point, Outlook si alte programe software. Colaborativ si cu initiativa, de preferat cu experienta relevanta pe o pozitie similara. Acceptam si aplicatii de la candidati de pe postul de Assistant dar sa demonstreze ca au capacitatea de a realiza o strategie de dezvoltare, urmand sa creasca mai apoi in cadrul companiei noastre, in functie de rezultatele lor. Postul poate fi si remote, de acasa, dar veti fi monitorizati pe toata perioada de lucru. Aveti nevoie de acces la un computer bun, conexiune buna la internet wi-fi sau cablu. Se cere confidentialitate.

Descrierea jobului

Dezvoltarea unui business, cautarea si gasirea de piete noi, atingerea targetului de vanzari pe toate caile oferite.

Descrierea companiei

Grup de companii autorizate in domeniul recrutarii si plasarii de personal cautam activ prin metode clasice sau head hunting candidati calificati in IT in special, Sanatate si domeniul medical, Ingineri in diferite domenii de activitate, Drept-Justitie, Retail-FMGC, Constructii, Transporturi, domeniul HORECA, Vanzari si Marketing dar si middle sau top Manageri pe diferite arii de expertiza si multe alte categorii de profesionisti din toate domeniile. In prezent ne extindem activitatea din Romania dar avem si clienti mari din Uniunea Europeana si chiar si din alte tari. Contractele de munca sunt in general full-time dar avem si oferte project-based sau part-time. Pentru detalii si interviu va rugam sa ne contactati.

Expirat
Business Development Manager  -  MY HR PORTAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close