Business Analyst After-Sales

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare, preferabil experiență anterioară in domeniul comerț auto, zona Post Vânzare;
 • Preferabil experiență și cunoștințe de analiză si procesare date: generare rapoarte, calcul indicatori, tabele și grafice de urmărire, gestionare și administrare baze de date, etc.
 • Experiență în utilizarea pachetului Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint, Outlook);
 • Limba engleză sau limba franceză, cel puțin nivel B2;
 • Bune abilități de comunicare și relaționare.

Descrierea jobului

PRINCIPALELE ACTIVITĂȚI :
 • Urmărește indicatorii de performanță comercială ai rețelei de parteneri Post Vânzare Dacia & Renault din România;
 • Gestionează comunicarea cu rețeaua de parteneri Post Vânzare Dacia & Renault din România, direct și/sau prin intermediul echipei de Manageri de Zona Post Vânzare;
 • Organizează reuniunile de informare lunară și alte reuniuni specifice;
 • Administrează și actualizează bazele de date cu informații despre rețeaua de parteneri Post Vânzare Dacia & Renault;
 • Asigură suport echipelor de Manageri de Zona Dacia și Renault și echipelor din rețeaua de parteneri Post Vânzare Dacia & Renault pentru activități operaționale si administrative.
RESPONSABILITĂȚI / SARCINI SPECIFICE:
 • Extrage date din diverse aplicații și sisteme informatice Post Vânzare ale Grupului sau ale terților;
 • Analizează principalii indicatori de performanță comercială și generează rapoarte operaționale privind activitatea Post Vânzare Dacia și Renault;
 • Transmite periodic note de informare rețelei de parteneri și colectează feedback-ul acestora;
 • Asigură suport operațional și administrativ rețelei de parteneri Post Vânzare Dacia & Renault.

Descrierea companiei

Groupe Renault este un constructor renumit de automobile cu o poveste de succes încă din anul 1898. Este prezent în 134 de țări și mizează pe cele 5 mărci complementare – Renaul, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și Lada, pe vehiculul electric și pe Alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi. În România Renault este prezent încă din anul 1968, de la crearea mărcii Dacia. Grupul continuă strategia de creștere rentabilă pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor și se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internațional. Integrăm în România toate activitățile specifice construcției de automobile, fapt ce ne-a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare.

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Pe lângă îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor, la Renault, acordăm o deosebită atenție calității vieții la locul de muncă, dar si dezvoltării angajaților noștri și le asigurăm un mediu de lucru competitiv și o atmosfera plăcută. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.

Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplică, vă rugăm să luați la cunoștință Politică de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politică-privind-cadrul-general-de-protecție-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-românia.

Publicat 4 nov. 2021 Reactualizat 2 dec. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.