Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 26 Aug 2019 | Expiră 29 Aug 2019

BUSINESS ANALIST - DEPOZIT STEFANESTII DE JOS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experiență anterioară în domeniu constituie un avantaj;
Studii universitare
Cunoștințe solide Microsoft Office, MS Excel, Macro
Cunoștințe limba engleză
Abilități de comunicare & relaționare,bună organizare;
Dinamism, lucru în echipă, spirit inovativ, rezistență la stres;

Descrierea jobului

Pentru Departamentul Logistică DSJ – BUSINESS ANALYSIS căutam o persoană care să ocupe poziția de BUSINESS ANALIST JUNIOR

Rolul poziției: Analizarea, optimizarea și urmărirea activităților logistice și a sistemelor informatice utilizate în cadrul departamentului Logistică.
Responsabilitățile poziției sunt:
Facilitează procesele de schimbare și implementarea sistemelor
lnvestighează și identifică noile oportunități, articulând nevoia de imbunătățire a modului în care compania operează
Asigură suport pentru configurarea și utilizarea sistemelor de management ale depozitului
Descrie activitățile desfășurate în depozit prin întocmirea de documentații și propune îmbunătățirea lor
Creează scenariile de testare dintr-o perspectivă de business
Efectuează testele necesare pentru identificarea soluțiilor optime
După agrearea noilor soluții, reface procedurile de lucru și urmărește aplicarea lor
Urmărește îndeaproape activitățile întreprinse în toate departamentele depozitului pentru a îmbunătăți activitățile desfășurate

Se asigura:
Decont transport
masa calda
tichete de masa

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.
Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.
MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.
Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!

Expirat
BUSINESS ANALIST - DEPOZIT STEFANESTII DE JOS  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close