
Bucatar si Ospatar
Hotel Golden Tulip Victoria Bucharest
- 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Departamente
Salariu
Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere
Nespecificat
Candidatul Ideal
Golden Tulip Victoria Bucharest angajeaza:
Oferim un mediu de lucru dinamic, dar totodata placut, unde vei avea parte de formare profesionala, remuneratie si bonificatii atractive, dar si posibilitati reale de promovare.
Cerinte:
- Certificat calificare (Ospatar / Bucatar)
- Experienta anterioara in industria hoteliera- reprezinta un avantaj
- Nivel limba engleza – fluent pentru Ospatar
- Cunostinta unei alte limbi de circulatie internationala - reprezinta un avantaj
Beneficii Oferite:
Salariu atractiv
Tichete de masa in valoare de 20 lei/tichet
Contract nedeterminat
Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru (schimbul I si II)
- Bucatar
- Ospatar
Oferim un mediu de lucru dinamic, dar totodata placut, unde vei avea parte de formare profesionala, remuneratie si bonificatii atractive, dar si posibilitati reale de promovare.
Cerinte:
- Certificat calificare (Ospatar / Bucatar)
- Experienta anterioara in industria hoteliera- reprezinta un avantaj
- Nivel limba engleza – fluent pentru Ospatar
- Cunostinta unei alte limbi de circulatie internationala - reprezinta un avantaj
Beneficii Oferite:
Salariu atractiv
Tichete de masa in valoare de 20 lei/tichet
Contract nedeterminat
Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru (schimbul I si II)
Descrierea jobului
BUCATAR:
- Pregateste mancarurile din retetarul restaurantului in conformitate cu standardele in vigoare
- Respectarea timpului de executie al preparatelor
- Respectarea normelor de igiena si a retetelor, precum si a normelor de pastrare a alimentelor si produselor culinare
- Montarea preparatelor pentru servire si realizarea elementelor estetice
- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare
- Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si a echipamentelor de lucru
- Gestiunea bucatariei (intocmirea comenzilor pentru aprovizionare, raspunderea fata de calitatea materiilor prime si a produselor finite.
OSPATAR:
- Sa participe la efectuarea mise-en-place-ului.
- Sa cunoasca continutul listelor de preparate si bauturi.
- Sa aiba o tinuta fizica si vestimentara curata, bine ingrijita si ustensilele de lucru complete.
- Orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor
- Intampinarea clientilor si preluarea comenzilor
- Sa efectueze servirea clientilor cu respectarea regulilor si tehnicilor cunoscute.
- Sa intocmeasca sau sa verifice corect intocmirea notelor de plata
- Mentinerea unui mediu de munca sigur si curat
- Mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca conform normelor in vigoare
- Excelente abilitati de comunicare
- Pregateste mancarurile din retetarul restaurantului in conformitate cu standardele in vigoare
- Respectarea timpului de executie al preparatelor
- Respectarea normelor de igiena si a retetelor, precum si a normelor de pastrare a alimentelor si produselor culinare
- Montarea preparatelor pentru servire si realizarea elementelor estetice
- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare
- Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si a echipamentelor de lucru
- Gestiunea bucatariei (intocmirea comenzilor pentru aprovizionare, raspunderea fata de calitatea materiilor prime si a produselor finite.
OSPATAR:
- Sa participe la efectuarea mise-en-place-ului.
- Sa cunoasca continutul listelor de preparate si bauturi.
- Sa aiba o tinuta fizica si vestimentara curata, bine ingrijita si ustensilele de lucru complete.
- Orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor
- Intampinarea clientilor si preluarea comenzilor
- Sa efectueze servirea clientilor cu respectarea regulilor si tehnicilor cunoscute.
- Sa intocmeasca sau sa verifice corect intocmirea notelor de plata
- Mentinerea unui mediu de munca sigur si curat
- Mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca conform normelor in vigoare
- Excelente abilitati de comunicare
Descrierea companiei
Hotelul Golden Tulip Victoria Bucharest, 4*, este amplasat in centrul orasului si are 78 de camere care ofera o priveliste minunata asupra cladirilor istorice ale Bucurestiului, un apus extradordinar si suficienta lumina natural pentru a profita de o carte buna intr-o camera confortabila. Golden Tulip Victoria este un brand international al Louvre Hotels Group, un jucător important în industria ospitalității globale, cu un portofoliu care include acum 10 branduri în peste 1.500 de hoteluri în 54 de țări. Louvre Hotels Group este o filială a Jin Jiang International Holdings Co, Ltd., al 5-lea grup de ospitalitate din lume.
Publicat
2 mai 2022
Reactualizat
30 mai 2022
Expiră
1 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
-
- 29 iun. 2022
Medic - Nava de Croaziera
Hanseatic Connect Romania S.R.L.
7000 USD / lunăBucurești, Brasov, Cluj-Napoca și alte 3 orașe