Publicat 16 Ian 2020 | Reactualizat 13 Feb 2020 | Expiră 16 Feb 2020

Bucatar Sef - Hotel Continental Forum Tg. Mures 4*

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

​Pentru a deveni membru al echipei noastre sunt necesare:

Bune abilităţi de comunicare și organizare;
Spirit de iniţiativă, creativitate şi lucru în echipă;
Seriozitate, punctualitate;
Cunostinte culinare aprofundate: meniuri din gastronomia internationala, tehnologii de fabricatie a preparatelor culinare, cunostinte HACCP;
Abilitati de lider: formarea si instruirea echipei, bun motivator;
Aptitudini manageriale: conducerea eficienta a gestiunii, urmarirea si optimizarea costurilor si indicatorilor de performanta (randamente, consumuri).

Descrierea jobului

Responsabilități:

Efectuează o serie de operaţii pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curăţare, spălare, tranşare, dezosare, fasonare, tocare, porţionare, curăţire a alimentelor utilizate în procesul de fabricaţie;
Verifică permanent nivelul calităţii produselor oferite de firmă;
Participă la inventarierea stocurilor, ori de cȃte ori este nevoie; Propune reţete noi şi participă la întocmirea fişelor tehnologice;
Realizează preparatele din meniu conform reţetelor şi standardelor companiei;
Cunoaşte şi respectă rotaţia stocurilor, normele şi criteriile de depozitare a materiei prime;
Răspunde de calitatea şi aspectul produsului final destinat servirii de către consumator;
Urmează instrucţiunile HACCP date de şeful ierarhic superior, respectă normele de igienă.

Beneficii:

Tichete de masă proporțional timpului lucrat;
Planuri de dezvoltare profesională și training;
Evenimente interne și teambuildinguri;
Bonusuri anuale și de performanță;
Abonamente medicale personalizate.

Descrierea companiei

CU CE NE MÂNDRIM LA CONTINENTAL HOTELS:

Continental Hotels este primul lanț hotelier românesc care și-a început activitatea în anii '90 odată cu începutul privatizărilor. Primele hoteluri Continental au fost în București, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța.

Acum…Suntem o echipă de 824 de angajați pasionați de turism, avem 121 colegi la Continental Forum Arad**** , 82 la Continental Forum Sibiu****, 76 în Continental Forum Oradea****, 54 la Continental Tîrgu Mureș****, 40 la Continental Drobeta Turnu Severin***, 26 la Continental Suceava***, 69 la Grand Hotel Continental***, 45 la Hello Hotel**, 74 în Sediul Central și 253 colegi în Hotelurile Ibis ( Nord***, Izvor***, Constanța*** și Sibiu***) aflate sub management Accor.

Evenimentele Continental Hotels pentru angajați ne ajută să menținem viu spiritul de echipă:

Campionatul de fotbal și Concursul de majorete este de departe cel mai îndrăgit eveniment organizat pentru angajații Continental și Ibis, aflat la ediția cu numarul

Concursurile Profesionale sunt o serie de evenimente desfasurate pe zona de F&B (bucătărie, bar, servire) realizate în fiecare an, aflate anul acesta la ediția cu numărul XVI.

Teambuilding-urile sunt evenimente organizate pentru a îmbunătății colaborarea atât la nivelul Sucursalelor cât și la nivelul întregii organizații. Iar Școala Continental, un proiect inițiat în, care își propune să ofere traininguri interne pentru angajați, an de an. Trainerii Școlii Continental sunt angajați cu experiență și autorizați ca formatori.

Expirat
Bucatar Sef - Hotel Continental Forum Tg. Mures 4*  -  Continental Hotels SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close