Bucătar/Ajutor bucătar@Meron

MERON - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unui bucătar sau a unui ajutor de bucătar, dornic de a pregăti dish-urile specifice zonei de brunch și a micilor gustări din zona de patiserie, specifice locațiilor noastre. Echipa noastră este formată dintr-un mozaic de oameni ambițioși și harnici, uniți de pasiunea pentru cafea și de bucuria de a transmite mai departe moștenirea unei cafele delicioase.

Îți mai spunem că ne plac oamenii pe care știm că ne putem baza, care au răbdare cu alți oameni și care caută în mod constant să devină cea mai bună versiune a lor, atât personal, cât și profesional.

Noi avem cunoștințele și resursele, te așteptăm pe tine cu dorința de învățare și atitudinea pozitivă. Poți fi sigur că vei avea parte de tot suportul din partea noastră pentru a ajunge la următorul nivel.

Descrierea jobului

Cu siguranță vrei să știi ce va trebui să faci: va fi nevoie să...
... înțelegi în primul rând că preparatele noastre au un mod specific de a fi gătite și așezate, iar noi ținem mult la respectarea acestuia;
... îți arăți respectul față de colegi prin modul în care lucrezi în bucătărie (curățenie, necesar, etc.);
... comunici în permanență cu colegii pentru o mai bună organizare;
... îți menții calmul în perioadele aglomerate (am învățat pe pielea noastră că agitația nu aduce nimic bun).
... pregătești preparatele specifice meniului nostru de brunch, dar și puținele elemente din zona de patiserie.

Descrierea companiei

Noi suntem MERON, cel mai mare lanț de coffee shops din România - un concept unic pentru spațiul cafelei de specialitate din România. Existând până în prezent 19 locații, ne poți găsi în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov, București, Satu-Mare, Zalău, Oradea, Târgu-Mureș și Alba Iulia.

Misiunea noastră este să promovăm cafeaua de specialitate: prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Suntem dedicați întregului proces de preparare a cafelei de specialitate, monitorizând parcursul acesteia de la fermier și până la livrarea produsului final către oaspeții care ne trec pragul.
Publicat 9 nov. 2021 Reactualizat 9 dec. 2021 Expiră 9 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.