Publicat 18 Feb 2019 | Reactualizat 20 Mar 2019 | Expiră 21 Mar 2019

Broker imobiliar

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Ne marim echipa! Cautam colegi noi, in Bucuresti si Timisoara.

Ne dorim sa avem in echipa noastra o persoană specială pentru a lucra în domeniul imobiliar, cineva care se angajează să furnizeze servicii excepționale pentru clienți, dornic sa isi dezvolte si perfectioneze abilitatea de a intelege nevoile clientului. Vrem pe cineva cu:
- standarde etice inalte,
- angajare si daruire spre rezultate,
- spirit comunicativ si de echipa,
- initiativa,
- capacitate de organizare,
- integritate.

Descrierea jobului

Beneficiile oferite sunt variate conferind toate uneltele necesare unui broker imobiliar(venit fix +comision, laptop, telefon, masina), pana la posibilitatea obtinerii unui castig peste medie coordonat direct cu implicarea si rezultatele activitatii desfasurate.

Descrierea companieiEugene Estate S.A. este o companie imobiliara fondata in anul 2000, avand ca scop oferirea de servicii de intermediere si reprezentare imobiliara. Volumul mare de tranzactii intermediate, colaborarea cu jucatori importanti din segmentul rezidential si comercial, prezenta activa in media si online, au impus Eugene Estate ca una din companiile imobiliare de top la nivel national.In prezent compania isi desfasoara activitatea avand doua puncte de lucru, in Bucuresti si Timisoara. Echipa de peste 50 de brokeri imobiliari specializati in vanzari, achizitii si inchirieri, precum si departamentele de marketing, de asistenta juridica, de creditare si de design, determina ca Eugene Estate sa fie solutia optima pentru nevoile de servicii imobiliare complete.
In toata dinamica pietei imobiliare din Romania din ultimii 19 ani, Eugene Estate a construit o poveste de succes ca urmare a pozitionarii nevoilor clientilor in centrul atentiei.

Expirat
Broker imobiliar  -  EUGENE ESTATE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close