Publicat 01 Oct 2008 | Reactualizat 02 Oct 2008 | Expiră 01 Nov 2008

BRAND MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Minimum 3 years marketing management experience, ideally in a multinational FMCG company
-University degree ( economy/ marketing);
-Good computer literacy;
-Creativity, Initiative, Ability to lead and manage projects;
-Business & Customer Orientation;
-Fluency in both written and spoken English;
-Excellent Communication, Persuasiveness & Presentation Skills;
-Availability for a full program;
-Driving license.

Descrierea jobului

-Create and implement marketing strategies;
-Design and supervise promotional and advertising activities;
-To lead and develop: brand strategy, new product initiatives (market and consumer research, concept and development, packaging development);
-Budget Control of his/her brands;

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny – ultimele doua fiind importate.
Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Capacitatea de productie a fabricii la sfarsitul anului 2006 a fost de 1.4 mil hl, urmand ca pana in 2011 aceasta sa atinga 2.3 hl. Compania URBB are peste 900 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca.
In anul 2005, compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare. Astfel, in portofoliul companiei a intrat o noua marca – Orangina, singura bautura carbonatata din Romania cu pulpa de portocale. Orangina este prezenta pe piata din Romania in patru variante: Orangina Classic, Orangina Light, Orangina Rouge (cu portocale rosii) si Orangina Passion (cu fructe exotice).
Anul trecut compania a continuat sa-si extinda portofoliul de bauturi racoritoare, prin preluarea marcii Granini – produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.

Expirat
BRAND MANAGER  -  TUBORG -SC United Romanian Breweries Bereprod SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close