Publicat 31 Mar 2021 | Reactualizat 28 Apr 2021 | Expiră 01 Mai 2021

Biolog

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Clinica de Fertilitate Zygota angajeaza BIOLOG in laboratorul de embriologie. Experienta in acest domeniu reprezinta avantaj, dar nu este obligatorie, avand posibilitatea sa oferim training de specializare. Candidatul trebuie sa fie sau sa devina membru OBBCSSR.

Descrierea jobului

Activitatea se va desfasura in laboratoarele de embriologie si andrologie. Se va lucra efectiv in procesul de fertilizare a ovocitelor, se va urmari procesul de dezvoltare in incubator al embrionilor pana la embriotransfer sau crioprezervare.

Descrierea companiei

Clinica de Fertilitate Zygota isi desfasoara activitatea de 10 ani, timp in care specialistii clinicii au ajutat mii de cupluri in indeplinirea visului de a deveni parinti. Este o activitate cu raspundere si implicare uriasa din partea echipei, dar care ofera bucurii si satisfactii de neimaginat.

Expirat
Biolog  -  Sc Babe Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close