Publicat 09 Aug 2018 | Reactualizat 08 Sep 2018 | Expiră 09 Sep 2018

BIOLOG/BIOCHIMIST/CHIMIST

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent/a de studii superioare de specialitate (Facultatea de Biologie, Biochimie, Chimie si a masterului in domeniul medical );
- Respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de BIOLOG/BIOCHIMIST/CHIMIST;
- Bun utilizator al computerului cu minime cunostinte de limba engleza;
- Experienta anterioara pe un post similar constituie avantaj.

Descrierea jobului

Daca esti o persoana instruita, cu capacitatea de a se adapta unui mediu de lucru modern si dinamic, orientata catre calitate si munca in echipa, te asteptam sa faci parte din echipa Synevo. Din responsabilitatile jopbului fac parte validarea tehnica a rezultatelor, lucratul probelor pe aparate cu indeplinirea tuturor cerintelor sistemului calitatii.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
BIOLOG/BIOCHIMIST/CHIMIST  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL