Publicat 14 Feb 2017 | Reactualizat 17 Mar 2017 | Expiră 18 Mar 2017

BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST ( SYNEVO BUCURESTI)

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent/a de studii superioare de specialitate ( Facultatea de Biologie, Biochimie, Chimie si a masterului in domeniul medical ).
- Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de BIOLOG;
- Bun utilizator al computerului cu minime cunostinte de limba engleza.
- Experienta anterioara pe un post similar constituie avantaj ( laborator clinic- biochimie, imunofluorescenta);

Descrierea jobului

Cautam o persoana instruita, cu capacitatea de a se adapta unui mediu de lucru modern si dinamic, orientata catre calitate si munca in echipa, care va putea respecta procedurile de lucru existente la nivelul departamentului si, ca angajat in cadrul laboratorului Synevo va fi responsabil cu procesarea probelor biologice, validarea tehnica a rezultatelor si indeplinirea tuturor cerintelor sistemului calitatii.

Oferta noastra:
O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere, intron laborator moder, lucrand printre profesionisti.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC SYNEVO ROMANIA SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.

Descrierea companiei

SYNEVO este in momentul de fata cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania si Estul Europei.
Synevo a devenit un brand internaţional, specializat în servicii medicale de laborator, care desfăşoară operaţiuni în 11 ţări. Divizia de laborator Synevo International deţine 80 de laboratoare şi peste 300 centre de recoltare.
În România suntem o reţea de 15 laboratoare şi 50 de centre de recoltare (prezenţă geografică în 17 judeţe, plus Bucureşti şi Ilfov). Aceasta este formată din 8 laboratoare independente – Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Satu Mare, Galaţi – şi 7 laboratoare integrate în Spitale Publice – Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc, Bucureşti (Spitalul de copii Marie S. Curie), Medgidia, Constanţa, Cluj-Napoca.
Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST ( SYNEVO BUCURESTI)  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL