Barman/ Ospatar @ Meron Cișmigiu

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm ospătar pentru Meron Cismigiu. Daca esti o persoană harnică, voioasă, sociabilă, cu bune abilități de comunicare și indemanatica, care să ne ajute în activitatea de servire a oaspeților nostri care ne trec zilnic pragul, atunci te asteptam cu drag să descoperi oferta noastra.

Descrierea jobului

Educație și experiență:
Nu este nevoie sa fii absolvent de studii superioare sau sa ai multa experienta, pentru noi atitudinea este importanta. Daca esti o fire pozitiva, proactiva, faci fata cu brio unei zile aglomerate, poti sa zambesti si dupa o discutie tensionata atunci tu esti persoana pe care o cautam.
Totodata cursurile si experienta in domeniu constituie un avantaj.

Ce e important pentru noi?
- Sa ai customer service fain!
- Sa tratezi clientii asa cum ti-ar place tie sa fii tratat!
- Sa fii organizat!
- Sa fii mereu pozitiv!
- Sa ai asteptari de la tine sa evoulezi!
- Sa fii curios de produsul pe care il preparam!
- Sa inveti ceva nou in fiecare zi!
- Sa spui mereu: "te rog", "mersi" si "cu drag"
- Sa fii tu insuti mereu!

Descrierea companiei

Descrierea companiei
Noi suntem MERON, cel mai mare lanț de coffee shops din România - un concept unic pentru spațiul cafelei de specialitate din România. Existând până în prezent 20 locații, ne poți găsi în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov, București, Satu-Mare, Zalău, Oradea, Târgu-Mureș, Alba Iulia și Bistrița. Misiunea noastră este să promovăm cafeaua de specialitate: prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Suntem dedicați întregului proces de preparare a cafelei de specialitate, monitorizând parcursul acesteia de la fermier și până la livrarea produsului final către oaspeții care ne trec pragul.
Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 11 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.