Publicat 06 Mar 2019 | Expiră 06 Apr 2019

Barber/Frizer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

GoodFellas Barbershop caută coleg sau colegă pentru un job full time în salonul de pe strada Fabricii. Dacă crezi că poți face oamenii să zâmbească prin felul în care lucrezi, așteptăm un semn de la tine!

Descrierea jobului

Frizer/barber

Descrierea companiei

GoodFellas este primul barbershop din oraşul Cluj-Napoca. Conceptul a fost implementat la data de 15 Februarie 2013 de către Daniel Manolescu, care a decis să concretizeze pasiunea lui pentru meseria de barber și experiența anterioară de 9 ani în acest domeniu într-un salon care pune accentul nu doar pe calitatea serviciilor cât și pe atmosfera și relațiile de prietenie care se nasc acolo.

Astăzi salonul are deja 6 ani de activitate și îi trec pragul peste 1500 de persoane lunar, atât clujeni cât şi străini.

Expirat
Barber/Frizer  -  GOODFELLAS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close