Back office / agent servicii client

CONSOLIGHT COM - 2 poziții
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮 𝘀𝘂𝘀𝘁𝗶𝗶 𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗮 𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗼𝗮𝘀𝗮 𝗮 𝘃𝗮𝗻𝘇𝗮𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿? 𝗘𝘀𝘁𝗶 𝘂𝗻 𝗯𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗶𝗲𝗿?

𝗖𝗮𝘂𝘁𝗮𝗺 𝗔𝗴𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶 (𝗕𝗮𝗰𝗸 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲) 𝗽𝗹𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗽l𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗶 𝗱𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲.


Ți-ai propus ca de anul acesta să faci parte dintr-o echipă dinamică și plină de energie? Vino la Consolight să asiguri suportul necesar clienților noștri și colegilor din vânzări! 𝗧𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲-𝗻𝗲 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝗖𝗩-𝘂𝗹 𝘁𝗮𝘂 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲𝘂𝗺𝗮𝗻𝗲𝗰𝗼𝗻𝘀𝗼𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁.𝗿𝗼.

✔️Studii cu profil tehnic (Construcții, Energetică, Instalații electrice) - reprezintă un avantaj.
✔️ Experienţă în domeniul materialelor electrice sau disponibilitate de a acumula informații tehnice - de preferat.
✔️ Experiență în suport vânzări/vânzări - de preferat minim 2-3 ani.
✔️ Abilități dе comunicare, relaționare, prezentare și/sau negociere.
✔️ Abilități dе identificare rapidă a nevoilor clienților și oferirea dе răspunsuri eficiente și prompte.
✔️ Capacitate dе lucru în echipă în mod eficient, contribuind pozitiv la realizarea rezultatelor.
✔️ Persoană proactivă, dinamică, orientată spre rezultate.
✔️ Cunoștințe solide dе utilizare MS Office (Excel, Power Point, Outlook).
✔️ Experiență în utilizare de softuri/soluții ERP.

Descrierea jobului

𝗥𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶:
✔️ Funcționează ca punct de contact între client și agentul de vânzări pe de o parte, respectiv departamentele interne ale Companiei pe cealaltă parte (ofertare, achiziții, financiar, logistică, etc) cu scopul de a facilita comunicarea cu clienții și de a răspunde solicitărilor acestora.
✔️ Administrează clienții arondați, din portofoliul repartizat prin conceperea, inițierea și administrarea corespondenței oficiale cu clienții, în strânsă legătură cu echipa de vânzări și/sau Directorul de vânzări de țară.
✔️ Cunoaște condițiile comerciale stabilite în contractele de vânzare-cumpărare.
✔️ Colaborează îndeaproape cu departamentul de ofertare.
✔️ Întocmește oferta tehnico-comercială în funcție de specificații și/sau disponibilitatea produselor, dar și în conformitate cu informațiile primite de la echipa de vânzări.
✔️ Se asigură că ofertele sunt transmise în timp util către colegii din Departamentul Vânzări.
✔️ Asigură urmărirea evoluției și a finalizării ofertelor realizate și informează inginerul/ reprezentantul de vânzări, în cazul în care acestea rămân fără răspuns din partea clientului.
✔️ Păstrează o evidență a contractelor de vânzare-cumpărare aferente clienților din portofoliu (înregistrare în ERP), urmarește plățile.
✔️ Întocmește documentația specifică activității în ERP, inclusiv a eventualelor reclamații apărute.

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Prelucrarea datelor personale:

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “consolight.ro”, prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Consolight Com. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Consolight Com. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Consolight Com, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@consolight.ro

Publicat 27 mai 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.