Publicat 12 Feb 2007 | Expiră 15 Mar 2007

AuPair (babysitter/childcare) in Anglia , Irlanda, Franta, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Canada

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane deschise, usor adaptabile, carora le plac copiii si animalele.

www.workstudyabroad.com

Descrierea jobului

Programul AuPair - Happy Care (babysitter/childcare) este un program adresat tinerilor cu cunostinte medii de limba engleza sau franceza sau germana (in functie de tara).
Urmeaza sa locuiti la familii gazda si aveti grija 5-6 ore /zi 5 zile /sapt de copiii familiei. In schimb primiti cazare, masa si 400-600 Euro/luna. (Contractele sunt intre 3-24 luni)Puteti urma deasemenea cursuri de limba pe durata contractului.

Descrierea companiei

Agentia Vector Consulting Group nu percepe taxe de plasare inainte de plecare! Percepem doar o taxa de succes (100 Euro) care se plateste din primul salariu din strainatate.
Suntem o agentie inregistrata la Inspectoratul de Munca Bucuresti, cu o bogata experienta in cadrul Programului AuPair si care ofera seriozitate si garantia unui plasament reusit.

www.workstudyabroad.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

AuPair (babysitter/childcare) in Anglia , Irlanda, Franta, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Canada  -  Vector Consulting Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close