Publicat 30 Aug 2007 | Expiră 30 Sep 2007

Au Pairs/ babysitters wanted!!!!

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

candidatul ideal trebuie sa fie cineva cu experienta(preferabil), cineva care vorbeste engleza la nivel mediu(minimum level), care sa iubesca copiii si sa fie pregatit sa imparta casa cu o familie britanica!

Agentia noastra va ofera aceste pozitii la preturi MULT mai mici decat alte agentii, dar la nivel ridicat de profesionalism!!!

Descrierea jobului

Joburile disponibile sunt:

Au pairs/ babysiters

Descrierea companiei

Compania noastra are 20 de ani experienta in domeniu, oferind servicii excelente atat angajatilor cat si angajatorilor.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au Pairs/ babysitters wanted!!!!  -  recruitment agency

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close