Asistent vanzari Meli Melo

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Asistent vanzari Meli Melo

Esti pasionat de fashion, iar zambetul este accesoriul tau nelipsit? Vino alaturi de noi!
Suntem lider pe piata de accesorii din Romania, cu peste 60 de magazine, si cautam colegi care sa se alature echipei Meli Melo pe postul de consilier vanzari.


Iata ce poti sa aduci cu tine:
  • atitudine pozitiva
  • deschidere si flexibilitate
  • grija pentru client
Restul te invatam noi!

Descrierea jobului

Pe postul de consilier vanzari iti vei ocupa timpul cu:
• vei prezenta intr-un mod atractiv produsele companiei
• vei construi si dezvolta relatii de colaborare cu clientii
• iti vei insusi si aplica politica de vanzare a companiei
• vei pregati si expune intr-un mod creativ produsele in magazin
• vei gestiona si rezolva solicitarile primite de la clienti

Vei avea parte de flexibilitate, sanse de promovare, plus:
  • salariu + prime în functie de performante
  • tichete de masa
  • prime si beneficii pentru loialitate
  • reducere substantială la toate produsele Meli Melo si Meli Melo deco

Descrierea companiei

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, in anul 1998 in Bucuresti. In prezent detine peste 60 de magazine, dintre care 4 magazine in Chisinau si magazinul online, melimeloparis.ro. În momentul de fata este cel mai mare lant de magazine de profil din România.

In 2016 am preluat lantul de magazine Bonsai (actual Meli Melo deco), unde principalul obiect de activitate il reprezinta comercializarea decoratiunilor si obiectelor pentru casa, iar unul dintre obiectivele companiei pentru brandul „Meli Melo deco” este extinderea lantului de magazine, de la 13, cate sunt in prezent, la 20, pana la finalul anului 2022.

Valorile si etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor.

Meli Melo le ofera angajatilor posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul, construindu-si cariera pas cu pas.
Promovam din interiorul organizatiei oameni care au crescut impreuna cu noi si angajam din exterior oameni cu care sa construim in continuare universul Meli Melo.

Este rasplatita increderea si fidelitatea echipei, deoarece pentru noi, Meli Melo inseamnă dezvoltarea carierei, nu un simplu job!Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.
Prin transmiterea CV-ului şi a aplicaţiei dumneavoastră către SC Meli Melo Fashion SRL, pe orice cale, vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca aceasta societate să prelucreze si sa transfere informaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. De asemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate, dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, precum si dreptul de a vă adresa justiţiei. Compania Meli Melo Fashion figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal cu numarul 32919.
Publicat 12 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.