Asistent vanzari MedLife

MedLife 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Echipa noastră DietLife caută colegi noi. Dă-ne de știre dacă esti interesat de una din următoarele locații: Calea Griviței 365 sau Piata Dorobanțior.

Cerințe:
 • Abilități de comunicare și relaționare;
 • Orientare spre client și rezultate;
 • Responsabilitate și seriozitate;
 • Experiența anterioară în comerț (este un plus);

Descrierea jobului

Responsabilități:
 • Scanarea produselor cumpărate de către clienti și încasarea contravalorii acestora;
 • Informarea și oferirea suportului pentru clienti, adoptând un comportament civilizat și profesionist;
 • Aprovizionarea rafturilor cu marfă, verificarea termenelor limităși actualizarea prețurilor.

Beneficii:
 • Contract individual de muncă pe durată nedeterminată;
 • Salariu motivant;
 • Program de lucru: de Luni pana Vineri, interval 07:30-18:30 in ture 2 zile/2 zile libere;
 • Asigurare medicală Medlife.

Descrierea companiei

MedLife reprezinta locul in care pasiunea, creativitatea si perseverenta conduc spre performanta. Prima clinica infiintata a fost in anul 1996, clinica ce oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere si cuprindea patru specialitati medicale: pediatrie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie si medicina interna. In prezent activitatea MedLife se desfasoara in 200 de puncte de recoltare, 33 de laboratoare, 50 de clinici, 21 de hiperclinici, 12 spitale, 10 farmacii, 12 centre de stomatologie, 4 maternitati si 1 banca de celule stem. Din dorinta de a satisface pana si cele mai exigente si complexe solicitari din domeniul medical, ne-am dezvoltat si continuam sa o facem.

La MedLife suntem mereu cu un pas inainte, fapt ce ne-a clasat ca lider al serviciilor medicale private din Romania. Sanatatea este pasiunea si profesia noastra si ne dorim imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient ce ne rece pragul. Ne dedicam toate resursele pentru a asigura servicii medicale profesioniste, la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie in condiitii impecabile de confort si siguranta si depunem eforturi permanente pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si pentru a asigura calitatea si siguranta actului medical. Nu incetam sa inovam, sa cunoastem, sa investim in medici si in echipamente medicale si sa fim prezenti cat mai aproape de pacientii nostri din toata tara, pentru ca increderea lor este cea mai importanta resursa a activitatii MedLife.

Echipa MedLife este una unita, formata din oameni pasionati de ceea ce fac. Oferim responsabilitate, inovatie, profesionalism, grija si respect, intr-un mediu de lucru placut. Alaturi de noi te poti implica la numeroase proiecte recreative, sportive si culturale si vei fi parte din cea mai importanta misiune a companiei.

Iti doresti sa faci echipa cu cei mai buni medici intr-un sistem bazat pe respect si grija fata de pacienti? Alatura-te echipei MedLife si impreuna hai “Sa facem Romania bine”!

Publicat 3 Iun. 2022 Reactualizat 16 Iun. 2022 Expiră 3 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.