Asistent suport proiectare/consultanta

SC PENCRAFT SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

O persoana entuziasta, organizata, care pune pasiune in ceea ce face si se simte excelent intr-un mediu de lucru profesionist.

Cerinţe candidat:
Studii superioare în domeniul tehnic sau economic;
Experienţă in munca de minim 1 an;
Cunostinte editare si lucru cu Adobe Photoshop, Corel - constituie un avantaj;
Cunostinte bune de operare PC (Word,Excel, Power Point, etc.);
Abilitati bune de comunicare si relationare;
Abilitati practice;
Capacitatea de a lucra in echipa.

Descrierea jobului

Ca Asistent suport proiectare/consultanță vei fi implicat în activitati administrative si organizatorice pentru realizarea proiectelor interne si a misiunilor de consultanta/proiectare derulate de companie, avand următoarele responsabilităţi:

Participarea la elaboarea părților scrise pentru studii de fezabilitate, planuri de afaceri, documetații pentru avizarea lucrărilor de intervenții;
Participarea la elaborarea documentațiilor pentru finanțare pe diferite programe de finanțare;
Verificarea dispozițiilor de șantier pentru a fi întocmite conform Manualului de tehnoredactare;
Asigurarea suportului administrativ si organizatoric membrilor echipei in scopul eficientizarii activitatii interne a companiei si a serviciilor de consultanta/proiectare oferite;
Deplasare cu documentatii la autoritatile finantatoare, colaboratorii si partenerii companiei;
Pregatirea documentatiilor (indosariere, numerotare, stampilare, pliere, etc.) pentru transmiterea catre colaboratorii si partenerii companiei;
Realizarea activitatilor de printare, copiere si scanare a documentatilor realizate de departamentele de consultanta si proiectare;
Alte activitati organizatorice si administrative.

Descrierea companiei

PENCRAFT este o firmă privată cu capital românesc si o echipa de 30 de profesionisti, lider pe piata de consultanta din regiunea Nord Est raportat la cifra de afaceri, numar de proiecte realizate si dimensiunea echipei de specialisti. PENCRAFT este specializată în oferirea de servicii de consultanţă strategică şi consultanţă în management de proiect, cu un real impact asupra dezvoltării comunităţii şi a mediului de afaceri. Prezenţa noastră de 15 ani pe piaţa de consultanţă în managementul proiectelor din România s-a concretizat în elaborarea şi implementarea cu succes a numeroase proiecte de anvergură, finanţate din fonduri europene nerambursabile, în valoare totală de peste 500 milioane de euro.

Unul dintre principalele noastre obiective se referă la dezvoltarea și construirea unei echipe de oameni pasionati de consultanta, perfect armonizata cu misiunea, obiectivele si strategia firmei, prin sprijinirea inițiativelor, promovarea entuziasmului, dezvoltarea talentelor si recompensarea rezultatelor.

Daca esti o persoana entuziasta, organizată, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre!
Publicat 17 mai 2022 Reactualizat 16 iun. 2022 Expiră 16 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.