ASISTENT SEF LOCATIE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Limba Engleza scris si vorbit.
- Experienta pe un post similar
- Carnet de conducere categoria B
- Persoana responsabila, cu spirit organizatoric.

CUNOSTINTE NECESARE:
- Cunostinte de management
- Microsoft Office
- Cunostinte minime de contabilitate primara
- Cunoasterea legislatiei in domeniu

Descrierea jobului

- Conducerea activitatii de cantina catering in domeniul aviatiei.
- Coordonarea echipei din subordine si verificarea activitatii depuse de zi cu zi.
- Verificare case de marcat in timpul servirii mesei.
- Responsabil de gestiunea din subordine atat a materiilor prime si marfurilor dar si a obiectelor de inventar si mijloace fixe.
- Responsabil de intocmirea actelor primare de contabilitate: nir facturi, facturi client, registru de casa, inventare, fise de magazii, bonuri de consum, costuri, rapoarte de final de luna.
- Responsabil cu lansarea comenzilor catre furnizor conform mercurialului.
- Responsabil cu protocolul in cadrul restaurantului pe care il coordoneaza.
- Responsabil cu inscrierea personalului la instruirile de PSI si SSM cat si a inscrierilor la vizita medicala.
- Responsabil cu intocmirea pontajului si trimiterea acestuia la final de luna.

Beneficii: - salariu motivant, laptop si telefon de munca.

Descrierea companiei

Ansamble Inflight Romania doreste sa isi dezvolte echipa cu oameni talentati, responsabili, pasionati si dornici sa isi depaseasca limitele si sa avanseze profesional. Daca esti interesat de noi provocari in domeniul gastronomiei, te invitam sa te alaturi echipei noastre din Bucuresti in calitate de Buyer(food). Marca Ansamble opereaza in mai multe tari cu diverse traditii culinare si diferite culturi, de unde rezulta importanta de ancorare a respectului valorilor grupului. Cu un know-how de peste 36 de ani, adaptam expertiza noastra in afaceri la particularitatile locale. Misiunea noastra: sa oferim o restauratie echilibrata si respect oaspetilor nostrii. Fiecare actor al Ansamble prevede angajamentele sale in punerea in aplicare a deciziilor colective si indeplineste actiunile individuale, in conformitate cu liniile directoare ale grupului. Obiectivul este de a dezvolta un simt al responsabilitatii, in scopul de a obtine rezultate convingatoare. Transparenta si integritatea sunt cuvintele de ordine in tranzactiile zilnice ale grupului Ansamble. Stabilirea unor canale adecvate de comunicare ne permite sa raportam clientilor nostri, in toate imprejurarile, evolutiile de pe teren. Deoarece dezvoltarea noastra economica nu poate fi disociata de solidaritatea activa, Ansamble se implica in asociatiile locale si ONG-uri si sprijina reintegrarea prin promovarea muncii si educatiei. Ansamble a standardizat complet procedurile sale de sanatate si siguranta alimentara. Prin urmare, standardele stabilite in Franta sunt cele adoptate in Romania, Maroc, Africa sub-Sahariana si Orientul Mijlociu. Facilitatile noastre ofera siguranta optima alimentara intre bucatariile noastre centrale si locatiile implicate in activitatea de catering. Pachet de igiena: training, analiza, trasabilitatea completa, procese sigure asupra intregului lant de productie si consum. Planul de securitate alimentara: “PSA Ansamble” respectand reglementarile efective (PMS) este implementat de catre toate echipele noastre in toate locatiile noastre.

Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 28 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos